Gündem Evli ve Öfkeli dizisinde artık hiç birşey eskisi gibi olmuyor-İzle

Evli ve Öfkeli dizisinde artık hiç birşey eskisi gibi olmuyor-İzle

04.02.2016 - 09:43 | Son Güncellenme:

Evli ve Öfkeli dizisinde ilişkiler tüm entrikalarıyla sürüyor. ATV'nin başarısıyla takdir toplayan dizisi Evli ve Öfkeli'nin bu hafta yayınlanacak bölümünde neler olacak? İşte Evli ve Öfkeli 16. bölümden detaylar..

Evli ve Öfkeli dizisinde artık hiç birşey eskisi gibi olmuyor-İzle

Evli ve Öfkeli dizisi yeni bölümünde izleyenleri hangi yeni heyecanları getiriyor? ATV'nin başarılı dizisi Evli ve Öfkeli'nin bu hafta yayınlanacak bölümünde yine heyecan var. İşte Evli ve Öfkeli 16. bölümden detaylar..

Haberin Devamı

Evli ve Öfkeli dizisinde heyecan dinmiyor. ATV'nin izleyiciler tarafından oldukça beğenilen dizisi Evli ve Öfkeli'nin bu hafta yayınlanacak bölümünde neler olacak? İşte Evli ve Öfkeli'nin 16. bölümünden detaylar..

16. Bölüm Özeti

07 Şubat 2016, Pazar 20:00

Yaşadığı tüm badireler sonrasında İzmir'e taşınmaya karar veren Esra, Murat'ın itirafı ile yüzleşemeyeceği için önemli bir karar vererek Murat'ın eski sevgilisi Didem'i bulup getirmiştir. Dilek'in Kloş TV'de ilgi görmesi üzerine Seray, programa kendi damgasını vurmak için harekete geçer. Dilek ise hiç beklemediği bir anda, beklemediği bir şekilde büyük bir aydınlanma yaşar. Artık Dilek için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır... Mine'nin gönlünü yeniden fethetmek isteyen Cenk, Mine'ye bir sürpriz hazırlar. Ancak asıl sürpriz Seray'ın vereceği partide saklıdır.
Evli ve Öfkeli 15. Bölümde neler olmuştu
Evli ve Öfkeli 15. Bölüm Özeti
Dilek'in yaptığı ölüm diyetinden dolayı sağlığının bozulması kadınları harekete geçirir. Dilek, Tarık yüzünden böyle olmuştur. Tarık, Dilek'in hayatından çıkmalıdır ve istemeye istemeye Dilek'i terk eder. Kadınlar Dilek'e moral olsun diye beraber dışarı çıkarlar. Felekten bir gece çalan kadınlarımızı, bela bu gece de peşini bırakmaz. Murat, Esra'nın giyinip süslenip gece dışarı çıkmasını kıskanır. Esra'yı sabaha kadar karakolda tutacaktır. Esra, Murat'ın aşk ilanından kaçamayacağını anlar. Murat'a duygularını açması için bir şans verir.