Gündem Evlilik teklifinin ardından kahreden ölüm! Gün batımını izlerken uçurumdan düştü

Evlilik teklifinin ardından kahreden ölüm! Gün batımını izlerken uçurumdan düştü

08.07.2023 - 12:37 | Son Güncellenme:

Sevgilisiyle tatil için Bozcaada'ya giden Yeşim Demir'in ölümü kahrederken. olayla ilgili detaylar da ortaya çıktı.

Yeşim Demir (39), erkek arkadaşı Nizamettin Gürsu ile tatil için geçtiğimiz hafta Çanakkale'nin Bozcaada ilçesinde bir otele yerleşti.

Haberin Devamı

Kız arkadaşına romantik bir evlilik teklifi yapmak isteyen Gürsu, gün batımının en güzel seyredildiği yerlerden biri olan Polente Burnu'nu seçti. Ancak çiftin mutluluk hayalleri, acı bir kaza ile son buldu.

UÇURUMDAN DÜŞTÜ

Saat 23.30 sıralarında Yeşim Demir yaklaşık 32 metrelik yükseklikten uçuruma düştü. 112 Çağrı Merkezine gelen ihbar üzerine olay yerine jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı ekiplerde de denizden destek verdi.

Evlilik teklifinin ardından kahreden ölüm Gün batımını izlerken uçurumdan düştü

45 DAKİKALIK KALP MESAJI

Olay yerine gelen sağlık ekiplere uçurumdan düşen kadının bulunduğu bölgeye inerek, yaralı kadına ulaştı. Olay yerinde 45 dakika kalp masajı yapılan Yeşim Demir’in hayatını kaybettiği belirlendi.

Savcılık ve Olay Yeri inceleme ekiplerinin incelemesinin ardından kadının cenazesi otopsi yapılmak üzere Sahil Güvenlik botuna alınarak, Çanakkale Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Haberin Devamı

Evlilik teklifinin ardından kahreden ölüm Gün batımını izlerken uçurumdan düştü

'HER ŞEY BİR ANDA OLDU'

Yeni Asır'ın haberine göre; olay sonrası ifade için karakola götürülen Gürsu'nun, "Gün batımında ona evlilik teklif etmek istiyordum. Romantik bir anımız olsun diye orayı seçtim. Biraz alkol aldık. Her şey bir anda oldu" dediği öğrenildi.

Ölen kadının sevgilisi ifadesi alınmak üzere Bozcaada ilçe Jandarma Komutanlığına götürüldü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Evlilik teklifinin ardından kahreden ölüm Gün batımını izlerken uçurumdan düştü

VALİLİK GİRİŞLERİ YASAKLADI

Yaşanan olayın ardından Çanakkale Valiliği'nden yeni karar alınarak Pavli Mevkii, Polente Günbatımı Mevkii girişlerine yasaklandığı bildirildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi; Çanakkale Valiliğimizin aldığı karar ile 26 Haziran -15 Eylül tarihleri arasında il genelinde "Ormanlık Alanlara Giriş" (Pavli Mevkii, Polente Günbatımı Mevkii) yasaklanmıştır. Değerli vatandaşlarımızın özen göstermesini rica eder, iyi tatiller dileriz.

BENZER OLAY 2020 YILINDA DA YAŞANMIŞTI

Öte yandan, 2020 yılında da, Bozcaada ilçesinde arkadaşları ile tatil yapan endüstri mühendisi Ümran Önür (28), gün batımını izledikleri Polente mevkiinde, dengesini kaybederek uçurumdan yuvarlanarak, yaşamını yitirmişti.