Gündem EYT çıkacak mı, ne zaman çıkar? Son gelişmeler neler?

EYT çıkacak mı, ne zaman çıkar? Son gelişmeler neler?

29.12.2021 - 09:51 | Son Güncellenme:

Son dönemde EYT'nin tekrar gündeme gelmesiyle birlikte milyonlarca vatandaş yeniden umutlandı. Art arda yapılan açıklamalar sonrası konu hakkında son gelişmeleri takip etmek isteyenler sıkça "EYT çıkacak mı, ne zaman çıkar? " diye sormaya başladı. İşte son bilgiler...

EYT çıkacak mı, ne zaman çıkar Son gelişmeler neler

Emeklilikte yaşa takılanlar yıllardır EYT kanunun Meclis'ten geçmesi için büyük çaba sarf ediyor. Konu zaman zaman gündeme gelirken yapılan açıklamalar can kulağıyla dinleniyor. Yakın dönemde yine raftan çıkan EYT konusu nediyle vatandaşlar bilgi almaya çalışıyor. Peki EYT çıkacak mı, ne zaman çıkar?

Haberin Devamı

EYT ÇIKACAK MI?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı konu hakkında yaptığı son açıklamada "Son günlerde kamuoyuna yansıyan haberlere ilişkin bir düzeltme ihtiyacı oluşmuştur. Bakanlığımızın önündeki çalışma takviminde 3600 ek gösterge konusunda kapsam ve maliyet çalışması ile asgari ücret tespiti bulunmakta ve bu iki konuya ilişkin çalışmalar devam etmektedir. Bakanlığımızın öncelikli gündeminde EYT ile ilgili bir çalışma bulunmamaktadır" diye belirtti.