Gündem Arkadaş katilinden ilginç ifade! Nedenini hatırlamıyorum

Arkadaş katilinden ilginç ifade! Nedenini hatırlamıyorum

28.05.2020 - 13:21 | Son Güncellenme:

İstanbul Eyüpsultan’da bir konfeksiyon atölyesinde işçi olarak çalışan Azerbaycan uyruklu 28 yaşındaki Ali Ekber N. önceki gece aynı işyerinde çalışan 31 yaşındaki arkadaşı Vidadi S.yi sokak ortasında silahla vurarak öldürdü. Polis tarafından yakalanan katil Ali Ekber N., cinayetin “nedenin hatırlamıyorum “ dedi.

Arkadaş katilinden ilginç ifade Nedenini hatırlamıyorum

Rami Cuma mahallesi Sedat Bora sokak üzerinde 26 Mayıs Salı gecesi yaşanan olayda, bir konfeksiyon atölyesinde çalışan Ali Ekber N. yanında bulunan kendisi gibi Azerbaycan uyruklu Vidadi S. ye belinden çektiği silahla ateş etti. Ateş üzerine kanlar içerisinde kalan Vidadi S. olduğu yere yığılırken kaçarak izini kaybettirmeye çalışan Ali Ekber N., nöbet istirahatinde bulunan ve silah sesine olay yerine koşan bir polis memuruyla girdiği kovalamacının ardından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Gece saat 22.20 sıralarında meydana gelen olayda ağır yaralanan Vidadi S. olay yerinde hayatını kaybederken, getirildiği karakolda ifadeye alınan Ali Ekber N., öldürdüğü Vidadi S. ile aynı işyerinde çalıştıklarını, olayın olduğu gece birlikte alkol aldıktan sonra kavga ettiklerini, Vidadi S.nin dudağını patlattığını ve kendisinin de bu nedenle cinayeti işlediğini ifade ederken , cinayete neden olan kavganın nedenini ise “ hatırlamıyorum” olarak açıkladığı öğrenildi. İşlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen Ali Ekber N. tutuklanarak cezaevine kondu.