Gündem Fatih Hürkan kimdir? (Survivor ünlüler)

Fatih Hürkan kimdir? (Survivor ünlüler)

03.03.2017 - 10:18 | Son Güncellenme:

Fatih Hürkan, Survivor ünlüler takımı için ter döküyor. Geçtiğimiz hafta Furkan Kızılay tarafından performansı düşük olması nedeniyle eleme adayı olarak gösterilen Fatih Hürkan'ın bu hafta oynanacak olan oyunlarda nasıl bir performans sergileyeceği merak ediliyor. Survivor'da performans sıralamasının en alt basamağında yer alan yarışmacı Fatih Hürkan hakkında bilinmeyenleri sizin için derledik.

Fatih Hürkan kimdir (Survivor ünlüler)

Survivor'a ilk eleme konseyinin ardından halk oylaması ile dahil olan Fatih Hürkan adaya ilk bastığı günden bu yana performans anlamında istenileni bir türlü yansıtamadı. Bugüne kadar Survivor'da çıktığı oyunlarda 6 galibiyet 20 mağlubiyet alan Fatih Hürkan performans sıralamasının en alt basamağında yer alıyor. 6. haftasını geride bıraktığımız Survivor 2017'de Fatih Hürkan'ın 6. hafta performansı ise şu şekilde; 14 oyuna çıkan Fatih Hürkan oynadığı oyunlarda sadece 2 kez galip gelmesini başardı. 12 kez ise oyundan mağlubiyet ile ayrıldı.

Haberin Devamı

FATİH HÜRKAN KİMDİR?

Fatih Hürkan, 14 Eylül 1971 yılında İstanbul'da doğmuştur. İTÜ Makina Mühendisliği bölümü mezunu olan Fatih Hürkan, 1998'de Best Model of Turkey'de 2. seçildi ve mankenliğe başladı. 1998'de başrolünü Emrah'ın oynadığı Unutabilsem (Kaya Ererez/TV) dizisinde küçük bir rolle ilk kez kamera karşısına geçti. Bulut Bey ile başrole geçti, daha sonra kötü adam rollerinin aranan ismi oldu.

Bir süre Şahika Tekand Studio'sunda oyunculuk eğitimi aldı. Tevfik Gelenbe Tiyatrosu'nda Aman Hayret, Biraz Gayret oyunuyla da sahnede profesyonel oldu. Kral TV'de sunuculuk yaptı ve 100'ün üzerinde Reklam filminde rol aldı. 2 sinema filminde yer aldı.

ÖNEMLİ FİLMLERİ

1999 – Kahpe Bizans (Gani Müjde)
2006 – Kıyamet (Savaş Erişçi)

Haberin Devamı

Fatih Hürkan, ada konseyinde kendisini şu sözlerle tanıttı; "İstanbul'da yaşıyorum aslen Samsunluyum. Çok uzun zamandır Survivor'a gelmeyi istiyordum. Hayatımda mücadele ve savaş hep vardı. Tam benim için olduğunu düşünüyordum. Çok teşekkür ederim en azından burada oturuyorum. Spora çocukluğumda Judo ile başladım. İstanbul şampiyonluğum var. Ortaokulda kaleciliğe geçtim. Uzun dönem kalecilik yaptım, profesyonelde 4 yıl sürdü. Sonra oyunculuğa geçtim ama sporu hiç bırakmadım. Bir dönem ninjutsu yaptım. Haftanın üç günü halı saha, bir günü voleybol dört günde crossfit yapıyorum. Oyunculuğu epey zamandır yapıyorum. Bir dönem annemin rahatsızlığı nedeniyle ara verdim. Annemi kaybettiğim dönemde şov dünyasından geri düştüm. Kokusunu her zaman özlediğim bir oğlum ve eşim var."