Gündem Fazilet Hanım ve Kızları 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Fazilet Hanım ve Kızları 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

21.10.2017 - 12:07 | Son Güncellenme:

Fazilet Hanım ve Kızları 20. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Cumartesi akşamları ekrana gelen Fazilet Hanım ve Kızları dizisison bölümde Hazan’ın elinde Yağız’a ait gazete kupürleriyle Sinan’a yakalanması, iki kardeşi dönüşü olmayan bir gerilimin parçası haline getirir. Heyecanla beklenen Fazilet Hanım ve Kızları 20. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Fazilet Hanım ve Kızları 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Fazilet Hanım ve Kızları 19. bölümüyle dün akşam izlendi. Cumartesi akşamları ekrana gelen Fazilet Hanım ve Kızları dizisi son bölümde Hazan'ın Yağız'a ait gazete küpürleri ile Sinan'a yakalanması iki kardeşin arasını iyice açar. Fazilet Hanım ve Kızları nefes kesen yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Haberin Devamı

FAZİLET HANIM VE KIZLARI SON BÖLÜM ÖZETİ

Hazan’ın elinde Yağız’a ait gazete kupürleriyle Sinan’a yakalanması, iki kardeşi dönüşü olmayan bir gerilimin parçası haline getirir.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI 20. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Sinan ve Yağız, gazete haberleriyle ilgili gerçeğin peşindeyken yalıya gelen acı haber deprem etkisi yaratır. Egemen yalısı ölüm acısıyla alt üst olur. Egemen kardeşler için babalarının ölümünü kabullenmek kolay olmayacaktır. Yalıyı saran yas, mirasın açıklanmasıyla birlikte yerini büyük bir kaosa bırakır. Ece’nin hamileliği Egemen kardeşlerin üzerine bomba gibi patlarken, Hazan ve Yağız’ın hamilelikle ilgili kapıldığı şüpheler olayların raydan çıkmasına sebep olur.

Hazan ve Yağız, gerçeğin peşinde sürüklenirken, Sinan ise kendi içindeki fırtınaya doğru sürüklenmektedir. Hazan, Yağız ve Sinan arasında dile getirilmeyen gerilim giderek tırmanırken, yalının sakladığı sırlar birbir ortalığa saçılmak üzeredir.

Haberin Devamı

Fazilet Hanım ve Kızları, Yeni Bölümleri ile Cumartesi Star’da!