Gündem FETÖ elebaşının yeğeni itirafçı oldu

FETÖ elebaşının yeğeni itirafçı oldu

06.06.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in akrabası Selahaddin Gülen, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’ndaki ifadesinde etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanarak itirafçı oldu.

FETÖ elebaşının yeğeni itirafçı oldu

Türkiye içinde örgüte eleman kazandırılması oranı oldukça azaldı” diyen Gülen, “FETÖ tamamen ümitsizliğe girdi” ifadelerini kullandı. Gülen, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen hakkında, “Bu şahıs benim amcamdır. Örgüt içinde niyetinin kötü olmadığını göstermek istese de işin arkasında terör örgütünün lideri olduğunu artık söyleyebilirim “dedi.

Eniştesi Cevdet Türkyolu ile Mustafa Özcan arasındaki yıllardır süren husumetin 15 Temmuz’dan sonra iyice gün yüzüne çıktığını söyleyen Gülen, “Özcan örgütün tüm kontrolünü eline almak ve örgütün tüm gücünü kendi altında toplamak isterken Türkyolu bu gücü ve kontrolü amcamın elinden çıkartmaması için mücadele etti” ifadelerini kullandı. Gülen, “Yakın tarihte Times Meydanı’nda reklam panolarına afiş hazırlatıldı. Bu, örgüt tarafından Türkiye’yi dünyada karalamak amacıyla yapılmış bir propagandaydı” itirafında bulundu. l ANKARA Milliyet