GündemFilm senaryolarını aratmayan cinayet

Film senaryolarını aratmayan cinayet

17.05.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

İstanbul ve Gemlik’te art arda ortadan kaybolan karı- koca Saime Şahinoğlu ve Mehmet Şahinoğlu’nun cinayete kurban gittiği belirlendi. İstanbul’da 2012 yılının Ekim ayında polise başvuran Emine Y. kardeşi Mehmet Şahinoğlu’nun İstanbul’da esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolduğunu söyleyerek müracaatta bulundu.

Film senaryolarını  aratmayan cinayet


Polis tarafından başlatılan soruşturmada Saime Şahinoğlu’nun evlenmeden önce imam nikahlı olarak yaşadığı Mehmet A.’nın resmi nikahlı eşinden olan oğlu Fırat A.’yı evden kaçmasına ve başka biriyle evlenmesine neden olarak gösterdiği öğrenildi. Bunun üzerine Mehmet A.’nın oğlu Fırat A. bunalıma girerek intihar ettiği belirlendi. A. ailesinin Fırat A.’nın ölümünden Saime Şahinoğlu’nu sorumlu tutarak bir intikam planı hazırladığı öğrenildi.
Şüphelilerin Saime Şahinoğlu ve Mehmet Şahinoğlu’nu öldürerek ormanlık alana gömdüğü belirlendi. Mehmet A.(65), onun resmi nikahlı eşi Saadet A.(59), oğlu Faruk A.(30), Gürsel S.(48) ile Sultan D.(42) adliyeye sevk edildiler. Fatih A.’nın da yurtdışında olduğu için yakalanamadığını belirtti.