Gündem Florence Kasırgası nedir, Florence Kasırgası nerede çıktı ve nerede etkili olacak?

Florence Kasırgası nedir, Florence Kasırgası nerede çıktı ve nerede etkili olacak?

13.09.2018 - 23:35 | Son Güncellenme:

Florence Kasırgası nedir? Dünyanın gözü kulağı Amerika'da meydana gelen Florence Kasırgası'nda. Dünyanın dört bir yanında olduğu gibi ülkemizde de Florence Kasırgası nedir, Florence Kasırgası nasıl oluştu ve nerede etkili olacak sorularının cevapları aranıyor. İşte Florence Kasırgası ile ilgili tüm detaylar...

Florence Kasırgası nedir, Florence Kasırgası nerede çıktı ve nerede etkili olacak

Florence Kasırgası başladı. Günlerdir merakla beklenen ve 1,5 milyon insanın tahliye edilmesine sebep olan Florence Kasırgası, resmen başladı. Peki oldukça merak edilen Florence Kasırgası nedir ve nasıl oluşur? İşte Florence Kasırgası ile ilgili merak edilen soruların cevapları...

TRUMP AÇIKLADI: EN BÜYÜK KASIRGALARDAN BİRİ...

Etkisini göstermeye başlayan Florence Kasırgası ile ilgili ABD Başkanı Donald Trump, videolu bir mesaj yayınladı ve "Bu, ülkemizde görülen en büyük kasırgalardan biri olacak… En büyük öncelik kendinizi korumanız" dedi.

KASIRGA NEREDE ETKİLİ OLACAK?

Amerika ve dünyada büyük bir korkuyla beklenen Florence Kasırgası, Güney Carolina, Kuzey Carolina ve Virginia'da oldukça etkili olacak. Bu bölgelerde yaşayan vatandaşlardan yaklaşık 1,7 milyon kişiye, bölgeleri tahliye etmeleri uyarısı yapıldı.

BÜYÜK HASARA NEDEN OLABİLİR!

Amerika Birleşik Devletleri'nde acil duruma neden olan Florence Kasırgası'nın vereceği zararın yaklaşık 170 milyar dolar olması bekleniyor. Florence kasırgasındadan 759 bin ev ile iş yerinin etkilenebileceği bekleniyor.

Haberin Devamı