Gündem Galatasaray Başakşehir maçı saat kaçta, ne zaman? Hangi kanalda?

Galatasaray Başakşehir maçı saat kaçta, ne zaman? Hangi kanalda?

22.11.2019 - 09:45 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 12. haftasında Galatasaray kendi evinde Başakşehir'i ağırlıyor. Her iki takım da liderliğe yükselmek için ellerinden geleni sahaya yansıtacak. Peki, Galatasaray Başakşehir maçı saat kaçta, ne zaman? Hangi kanalda?

Galatasaray Başakşehir maçı saat kaçta, ne zaman Hangi kanalda

Taraftarın cevap aradığı soru: Galatasaray Başakşehir maçı saat kaçta, ne zaman? Hangi kanalda? Her iki takım için de mücadele çok kritik... Yenen taraf haftalar sonra liderliğe yükselecek. Bu nedenle heyecan tavan yaparken iki takımdaki son durum da merak ediliyor. İşte detaylar...

Haberin Devamı

GALATASARAY BAŞAKŞEHİR MAÇI NE ZAMAN?

Galatasaray Başakşehir maçı 22 Kasım Cuma günü saat 20.30'da Türk Telekom Park'ta oynanacak. Mücadeleyi Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Karşılaşma beIN SPORTS 1 kanalından canlı yayınlanacak.

SAKATLIKLARDAN YANA BAŞI BELADA

Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim, sakat futbolcuların çokluğu nedeniyle ideal kadrosunu kurmakta zorlanıyor. Sarı-kırmızılı takımda uzun süreli aşil tendonundan sakatlığı bulunan ve İspanya’da tedavi gören Radamel Falcao bir süre daha formasından uzak kalacak.

Milli takımlarından sakat dönen Fernando Muslera, Ryan Babel ve Christian Luyindama’nın durumları belirsizliğini koruyor.

Şener Özbayraklı, Younes Belhanda ve Florin Andone’nin de sakatlıkları sürüyor.

Haberin Devamı

Galatasaray’da Medipol Başakşehir mücadelesi öncesi tek iyi haber Mario Lemina’dan geldi. Milli takımından sağ diz iç yan bağındaki zorlanma şikayetiyle dönen Gabonlu futbolcu, Medipol Başakşehir’e karşı forma giyebilecek.

KRİTİK CLUB BRUGGE MAÇI ÖNCESİ MORAL ARIYOR

Galatasaray, taraftarının önünde güçlü rakibi Medipol Başakşehir’i yenerek UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Belçika temsilcisi Club Brugge ile yapacağı maça moralli çıkmak istiyor. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Club Brugge’ün yanı sıra Fransa’nın Paris Saint-Germain ve İspanya’nın Real Madrid takımlarıyla A Grubu’nda yer alan sarı-kırmızılılar, 4. hafta maçlarının ardından gruptan çıkma şansını kaybetti. Sarı-kırmızılı ekip, 26 Kasım Salı günü İstanbul’da ağırlayacağı Club Brugge’ü mağlup ederek UEFA Avrupa Ligi ümitlerini sürdürmeye çalışacak.

BELHANDA VE BABEL CEZA SINIRINDA

Galatasaray’da Younes Belhanda ile Ryan Babel, sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu sezon Galatasaray’ın tüm lig maçlarında forma giyen Hollandalı hücum oyuncusu Babel ile ligde 7 karşılaşmaya çıkan Faslı Belhanda, gördükleri üçer sarı kartla ceza sınırına geldi. Sakatlıkları bulunan iki futbolcunun da Medipol Başahşehir maçında forma giymesi beklenmiyor. Durumları maç saatinde netleşecek futbolcular, kadroda yer almaları ve sarı kart görmeleri halinde 13. haftadaki Trabzonspor müsabakasında forma giyemeyecek.

Yazarlar