Gündem Genç avukat sonsuzluğa uğurlandı

Genç avukat sonsuzluğa uğurlandı

09.10.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Oğlu Mert’i dünyaya getirdikten sonra yaşamını yitiren Carrefoursa’nın avukatlarından Duygu Alçıcı, dün son yolculuğuna gözyaşları arasında uğurlandı.

Genç avukat sonsuzluğa uğurlandı


Alçıcı’nın ailesi kızlarının ölümünden Özel Kadıköy Şifa Ataşehir Hastanesi ile Alçıcı’nın doktorlarının sorumlu olduğunu iddia etmiş ve suç duyurusunda bulunmuştu.
Zincirlikuyu Camii’nde düzenlenen cenaze törenine Duygu Alçıcı’nın eşi Dumrul Alçıcı, babası Ruhi Saruhan, görümcesi ve aynı zamanda Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Köksal, Galatasaray’ın eski başkan yardımcılarından Refik Arkan, Bülent Tulun, Ali Dürüst ile İstanbul Baro Başkanı Ümit Kocasakal ile ailenin yakınları katıldı. Galatasaray Spor Kulübü Başkan adayı Duygun Yarsuvat ise cenazeye çelenk gönderdi. Duygu Alçıcı’nın eşi Dumrul Alçıcı’nın “Biricik Karıcığım” yazan çelengi ise cenazeye gelenlerin adeta yüreğini parçaladı. Baba Ruhi Saruhan ile eşi Dumrul Alçıcı taziyeleri kabul ederken güçlükle ayakta durabildi. Ruhi Saruhan’ın duygu yüklü şiiri ise herkesi ağlattı. Alçıcı çiftinin henüz 1 aylık bile olmayan oğulları Mert ise cenazeye getirilmedi. Duygu Alçıcı’nın cenazesi Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Hastaneden açıklama
Kadıköy Şifa Sağlık Grubu’ndan yapılan yazılı açıklamada Alçıcı’nın ölümüne ilişkin şu tespitlerde bulunuldu: “18.09.2014 tarihinde rutin kontrole gelen hastanın genel durumu iyiydi. Daha sonra bağırsak enfeksiyonu yaşadığı için rutin kontrolde trombosit sayısının çok düşük olduğu tespit edildi ve hematoloji ünitesi bulunan bir tedavi merkezine yatması gerektiği bildirildi. Şuur bulanıklığı üzerine, beyin BT çekildi ve beyin kanaması tespit edildi.”