Gündem Genç kıza cinsel organını gösteren o sapık yakalandı!

Genç kıza cinsel organını gösteren o sapık yakalandı!

08.12.2019 - 22:06 | Son Güncellenme:

ATAŞEHİR'de, otomobilinin içerisindeyken yoldan geçen eski basketbolcu D.Ç. adlı kadına adres sorma bahanesiyle yaklaşıp, cinsel organını göstererek onu taciz ettiği iddia edilen sürücü gözaltına alındı. Taciz edilen D.Ç.'nin, çektiği o anları gösteren cep telefonu görüntüleri sosyal medyada çok sayıda kullanıcı tarafından paylaşılarak tepki gördü.

Genç kıza cinsel organını gösteren o sapık yakalandı

Olay, bugün Ataşehir'de meydana geldi. İddiaya göre, bir otomobil sürücüsü, yoldaki eski basketbolcu D.Ç. adlı kadınının yanına yaklaşarak ona adres sordu. Ardından sürücü koltuğunda oturduğu yerde genç kadına cinsel organını gösterdi. Genç kadının tepki göstermesi üzerine sürücü, otomobiliyle olay yerinden uzaklaştı. Kadın basketbolcunun, cep telefonu kamerasına kaydettiği o anların görüntüleri sosyal medya üzerinden çok sayıda kişi tarafından paylaşılarak tepki gördü. D.Ç. adlı genç kadın, polise giderek kendisini taciz eden sürücüden şikayetçi oldu. 

Haberin Devamı

Ataşehir de bir cep telefonu dükkanında çalıştığı öğrenilen 26 yaşındaki sapığın polise verdiği ilk ifadede, araç içerisindeki şahısın kendisi olduğunu ancak amacının taciz olmadığını, kısa süre önce tuvaletten çıktığı için fermuarının açık kaldığını ve adres sorarken fermuarının açık olduğunu fark ettiğini ifade ettiği öğrenildi. Sapık yarın adliyeye sevk edilecek