Gündem Geri sayım başladı: Yılbaşı tatili var mı, kaç gün sürecek? 2022 Yılbaşı tatili hangi güne denk geliyor?

Geri sayım başladı: Yılbaşı tatili var mı, kaç gün sürecek? 2022 Yılbaşı tatili hangi güne denk geliyor?

23.12.2021 - 09:03 | Son Güncellenme:

Yılbaşına sayılı günler kala milyonlarca vatandaş yılbaşı tatili hakkında bilgi almak istiyor. Yılbaşı tatili ne zaman, var mı? soruları yoğun ilgi görürken, öğrenciler ve çalışanlar ise 2022 Yılbaşı tatili kaç gün araştırması yapıyor. Peki 31 Aralık okullar tatil mi? İşte tüm vatandaşların yılbaşına dair bilmesi gerekenler...

Geri sayım başladı: Yılbaşı tatili var mı, kaç gün sürecek 2022 Yılbaşı tatili hangi güne denk geliyor

2021 Yılının son günlerinde gündeme gelen yeni yıl araştırmaları devam ediyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da coşku dolu bir yılbaşı yaşanacak. her yıl farklı günlere denk gelen yılbaşı günü bu yıl hangi güne denk geliyor? Yılbaşı tatili var mı, ne zaman? 2022 Yılbaşı tatili kaç gün? 31 Aralık okullar tatil mi?

Haberin Devamı

YILBAŞI HANGİ GÜN?

2022 Yılbaşı bu yıl Cuma gününü, Cumartesi gününe bağlayan gecede kutlanacak. peki yılbaşı tatili var mı, ne zaman, kaç gün olacak?

YILBAŞI TATİLİ VAR MI, NE ZAMAN?

2022 Yılbaşı tatili bu yıl hafta sonuna denk gelmesiyle birlikte Cumartesi günü tatil olacak. Normalde Cumartesi günleri çalışanlar için tatil olacak.

YILBAŞI TATİLİ KAÇ GÜN OLACAK?

Yılbaşı tatili hafta sonuna denk gelmesiyle birlikte hafta sonu günlerini kapsamış olacak.

31 ARALIK CUMA OKULLAR VE İŞ YERLERİ TATİL Mİ?

31 Aralık 2021 Cuma günü okullar ve iş yerleri tatil olmayacak. Geçtiğimiz yıllarda da bu yıl da 31 Aralık resmi tatil olmuyor.