Gündem Gizli kameralı, ajandalı fuhuş çetesi

Gizli kameralı, ajandalı fuhuş çetesi

27.02.2012 - 16:56 | Son Güncellenme:

.

Gizli kameralı, ajandalı fuhuş çetesi

ANKARA'da polisin yaptığı fuhuş operasyonunda 14'ü yabancı uyruklu kadın olmak üzere 34 kişi gözaltına alındı. Liderliğini Ukrayna asıllı Türk vatandaşı Aslı Ş.'nin yaptığı fuhuş çetesi, müşterilerinin görüntülerini gizli kameraya aldıkları ve isimlerini de ajandalara kaydettiği öğrenildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro ekipleri, yaklaşık 5 ay süren teknik takibin ardından Ankara, İstanbul ve Antalya'da önceden belirlenen 23 adrese eş zamanlı baskınlar düzenledi. Ekipler, Ankara'da Çankaya Birlik Mahallesi'ndeki bir güzellik salonu ile Rüzgarlı Sokak'taki bir otelin odalarında fuhuş yapıp, aracılık da ettikleri iddia edilen, aralarında 14 yabancı uyruklu kadının da bulunduğu 34 kişiyi gözaltına aldı.

GİZLİ KAMERA VE AJANDA

Haberin Devamı

Liderliğini Ukrayna asıllı Türk vatandaşı Aslı Ş.'nin yaptığı fuhuş çetesinin kaldıkları yerlerde yapılan aramada bulunan 5 bilgisayar ile çok sayıda cep telefonu ve ajandaya el konuldu. Bilgisayar ve cep telefonlarında yapılan incelemede ise müşterilere ait uygunsuz gizli kamera görüntülerinin bulunduğu öğrenildi. Bilgisayarlar detaylı inceleme için Bilişim Suçları Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi. Bu arada ele geçirilen ajandada ise çetenin, müşterilerinin tek tek isimlerini kaydettiği ve isimlerinin karşılığına ise müşterilerinin yaptıkları iş ile davranışlarının yazıldığı belirtildi. Fuhuş çetesinin, gizli görüntüleri çektiği bazı müşterileri de görüntüleri yayınlamakla tehdit edip, fazladan para aldığı iddia edildi.