Gündem Gökhan Gözükan kimdir? (Survivor Gönüllüler Yarışmacısı)

Gökhan Gözükan kimdir? (Survivor Gönüllüler Yarışmacısı)

30.01.2017 - 12:51 | Son Güncellenme:

Survivor gönüllüler takımında yer alan Gökhan Gözükan güçlü fiziği ile dikkat çekiyor. Yarışmalarda gösterdiği performansla dikkat çeken Gökhan Gözükan boks ile yakından ilgileniyor. Yakışıklı yarışmacı Gökhan Gözükan son olarak Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinde yer almıştı.

Gökhan Gözükan kimdir (Survivor Gönüllüler Yarışmacısı)

Gökhan Gözükan Survivor gönüllüler takımında yer alıyor. Yarışmalarda gösterdiği performans ve güçlü fiziği ile dikkatleri üzerine çeken Gökhan Gözükan boks sporu ile yakından ilgileniyor. Peki Survivor gönüllüler takımında yer alan Gökhan Gözükan kimdir?

Haberin Devamı

Gökhan Gözükan kimdir?

Boks ile yakından ilgilenen Gökhan Gözükan, vücut geliştirme ile de ilgileniyor. Survivor Gökhan Gözükan 34 yaşındadır. Gökhan Gözükan 1.92 boyunda ve 86 kilodur.

SURVIVOR 2017 GÖNÜLLÜLER KADROSU

Acun Ilıcalı ve ekibi, yarışmaya katılacak ‘Gönüllüler’i 300 binin üzerindeki başvuru arasından seçti. Göz6 adlı yarışma programından 2 kişinin katıldığı ‘Gönüllüler’in kadrosu ise şöyle: Eser West, Ogeday Girişken, Burçak Tuncer, Volkan Çetinkaya, Yiğit İzik, Gökhan Gözükan, Elif Şadoğlu, Fulya Şahin, Denisa (Deniz Gültekin), Tuğçe Melis Demir. Göz6 evinden Berna Keklikler ve Erdi Ünver.