Gündem Göksu Çayı'na düşen minik Yusuf'tan acı haber geldi!

Göksu Çayı'na düşen minik Yusuf'tan acı haber geldi!

05.05.2019 - 19:33 | Son Güncellenme:

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde oyun oynadığı sırada  Göksu Çayına düşen ve kaybolan 9 yaşındaki Yusuf Topal, başlatılan arama çalışmaları sonucu polis dalgıç ekiplerince bulundu. Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde Göksu Çayı'na düşerek kaybolan ve polis dalgıç ekiplerince bulunan 9 yaşındaki Yusuf Topal, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Göksu Çayına düşen minik Yusuftan acı haber geldi

Alınan bilgiye göre, Gölbaşı-Malatya kara yolunun 15'inci kilometresinde Göksu Çayı yakınında ailesiyle piknik yaparken, oyun oynadığı sırada Göksu Çayına düşen ve kaybolan Topal'ın bulunması için Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürlüğü, itfaiye ile İl Emniyet Müdürlüğü polis dalgıç ekiplerince başlatılan arama çalışmaları sonuç verdi.

Haberin Devamı

Dalgıç ekipler Topal'ı, düştüğü yerden yaklaşık bir kilometre uzaklıkta çay kenarındaki bir ağacın dibinde buldu.

Göksu Çayına düşen minik Yusuftan acı haber geldi

112 Acil Servis ekiplerince, Gölbaşı Devlet Hastanesine kaldırılan Topal'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Öte yandan Yusuf'un 17 yaşındaki ağabeyi Ahmet'in de bugün çaya düştüğü ve babası Mustafa Topal tarafından kurtarıldığı öğrenildi.

ACI HABER GELDİ

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde Göksu Çayı'na düşerek kaybolan ve polis dalgıç ekiplerince bulunan 9 yaşındaki Yusuf Topal, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde Göksu Çayı'na düşen ve ekiplerin çalışmaları sonucu bulunarak hastaneye kaldırılan 9 yaşındaki Yusuf Topal, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Haberin Devamı

Gölbaşı-Malatya kara yolunun 15'inci kilometresinde Göksu Çayı yakınında ailesiyle piknik yaparken, oyun oynadığı sırada Göksu Çayı'na düşen ve kaybolan Yusuf Topal, Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürlüğü, itfaiye ve İl Emniyet Müdürlüğü polis dalgıç ekiplerinin arama çalışmaları sonucu bulunmuştu.

Gölbaşı Devlet Hastanesine kaldırılan çocuk, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Topal'ın yaşamını yitirdiğini öğrenen ailesi, hastane önünde sinir krizi geçirdi.