GündemGörevden alınan savcı kalp krizi geçirdi

Görevden alınan savcı kalp krizi geçirdi

22.01.2014 - 16:21 | Son Güncellenme:

Yolsuzluk ve rüşvet soruşturmaları sonucu yaşanan görevden almalar sırasında İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekili iken Kocaeli’ne düz savcı olarak atanan Ercan Şafak, kalp krizi geçirdi.

Görevden alınan savcı kalp krizi geçirdi

Beşiktaş Adliyesi’ndeyken Ergenekon soruşturmasında da görev yapan Ercan Şafak, daha sonra İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekili olmuştu.

Haberin Devamı

Yolsuzluk ve rüşvet soruşturmalarının ardından başta adliye ve emniyet olmak üzere bir çok kurumda yapılan görevden alma ve atamalardan Şafak da nasibini almıştı.

Tenzili rütbe de yapılan Şafak, İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekilliği’nden alınarak Kocaeli’ne düz savcı olarak atanmıştı. Hakkında herhangi bir inceleme bulunmamasına rağmen, geçtiğimiz hafta tenzili rütbe ile ataması yapılan Şafak’ın dün akşam kalp krizi geçirdiği belirtildi.

Şafak’ın hastanede yoğun bakımda olduğu kaydedildi.