Gündem Güllerin Savaşı 50. bölümde Ömer Gülru'nun peşinde-izle

Güllerin Savaşı 50. bölümde Ömer Gülru'nun peşinde-izle

10.09.2015 - 11:03 | Son Güncellenme:

Güllerin Savaşı yine heyecan dolu bir bölümle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bu akşam 50. bölüm ile ekrana gelecek olan Güllerin Savaşı'nda Ömer, Gülru'dan intikam almak için geri dönüyor. Peki Gülru ne yapacak? Güllerin Savaşı yeni bölüm ayrıntıları haberimizde.

Güllerin Savaşı 50. bölümde Ömer Gülrunun peşinde-izle

Kanal D ekranının sevilen dizisi Güllerin Savaşı yeni sezonda da hız kesmeden devam ediyor. 50. yeni bölüm fragmanı yayınlanan dizide Ömer tekrar Gülru'nun karşısına çıkmak için hazırlanıyor. Fakat Cihan buna izin vermemeye kararlı. Güllerin Savaşı 50. bölümü ile 12 Eylül Cumartesi günü Kanal D'de..

Haberin Devamı

Güllerin Savaşı 50. Bölüm de: Cihan, Gülru'nun yaşadığı mahalleye taşınıyor!
Cihan’ın mahalleye yerleşmesi Gülru’nun planlarını altüst eder. Büyük şok yaşayan Gülfem tırnaklarını yeniden çıkarırken Ömer’in varlığı ortalığı iyice karıştırır. Ömer, arkasında bıraktığı enkazı yeniden Cihan’ın kollarında görmenin öfkesiyle adeta kendini kaybeder. İntikam gecesinden aylar sonra yeniden Ömer’i görmek Gülru için yıkıcı olur.
Gülru’ya kavuşmak için var gücüyle mücadele eden Cihan ise mahalledeki yeni hayata uyum sağlamaya çalışır. Cihan’ın hayati tehlikesi yüzünden her an tetikte olan Gülfem onu köşke geri döndürmek için elinden geleni yaparken, Ömer’in Gülru’nun canını yakmak için Gülfem’i bile tuzağa düşürmesiyle ortalık karışır.

Haberin Devamı

GÜLLERİN SAVAŞI 50. BÖLÜM FRAGMANI

Güllerin Savaşı son bölümde neler oldu: Gülfem ile Gülru yüzleşiyor!

Gülru ve Gülfem’in büyük trajedilerinin üzerinden 3 ay geçmiş, hayat her şeye rağmen devam etmiştir. Gülru, hayatının en karanlık gecesinden aydınlığa çıkmış ve hamiledir. Kötü günleri geride bırakmış, bebeğine kuracağı gelecek için heyecanla gün sayarken bir yandan da hayat kavgası içinde, ekmek parası derdindedir.

‘Gülru Sipahi’ olduğu günleri geride bırakmıştır. Hayatının en zor üç ayını geçiren Gülfem için ise, yeniden ayağa kalkma zamanı gelmiştir. Aylarını adeta inzivada geçirmiş olan Gülfem’i ayağa kaldıracak yeni bir hedefi vardır. Yaşadığı ve yaşattığı fırtınanın ardından arkasında bıraktığı enkazı merak eden Ömer, özel bir ameliyat için Türkiye’ye dönerken, hayat Gülru ve Gülfem’i yeniden karşı karşıya getirir.