Gündem Güllerin Savaşı 55. bölüm fragmanında Gülru kaçıyor-izle

Güllerin Savaşı 55. bölüm fragmanında Gülru kaçıyor-izle

28.10.2015 - 14:16 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin sevilen dizisi Güllerin Savaşı 55. bölüm fragmanını yayınladı. Cumartesi akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek olan Güllerin Savaşı'nda Gülru kaçıyor. Ömer, bebeğinin peşini bırakmayacak. Güllerin Savaşı yeni bölüm fragmanı ve ayrıntılar haberimizde.

Güllerin Savaşı 55. bölüm fragmanında Gülru kaçıyor-izle

Güllerin Savaşı 55. bölüm fragmanı yayınlandı. 31 Ekim Cumartesi akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek olan dizide Ömer, bebeğin peşini bırakmıyor. Peki Cihan ve Gülru nereye kadar kaçacaklar?

Haberin Devamı

GÜLLERİN SAVAŞI 55. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Güllerin Savaşı 54. Bölümde; Gülru ve Gülfem'le ilgili büyük gerçek ortaya çıkıyor! Güllerin Savaşı, heyecan dolu son bölümü ile izleyici karşısına çıktı.

Cahide’nin ölümüyle birlikte Ömer için çok şey değişmiştir. Ömer, annesine son nefesinde verdiği sözü tutmaya kararlı, Gülru ile savaşmaya hazırdır.

Gülfem ise, bebekle ilgili sözleri yüzünden Cahide’nin ölümüyle birlikte derin bir vicdan azabı içindedir. Gülfem ve Ömer Uzun zaman sonra yeniden Gülru’ya karşı güçlerini birleştirir.

Ömer’in tavırlarındaki değişiklik Gülru’yu huzursuz eder. Gülfem’in planı sonuç vermeye başlar ve Gülru aldığı Radikal kararla, kimsenin beklemediği bir adım atar. Düşmanlıkları tam gaz devam ederken Gülru ve Gülfem’in hayatlarını tamamen değiştirecek gizli gerçek gün yüzüne çıkar.