Gündem Güllerin Savaşı'nın 62. bölümde Sevgi, Gülru'ya bildiklerini anlatıyor!

Güllerin Savaşı'nın 62. bölümde Sevgi, Gülru'ya bildiklerini anlatıyor!

14.12.2015 - 10:01 | Son Güncellenme:

Güllerin Savaşı dizisi tüm heyecanıyla devam ediyor. Güllerin Savaşı'nın merakla beklenen fragmanı yayınlandı. Güllerin Savaşı 62. bölümde neler olacak? Kanal D'nin iddialı dizisi Güllerin Savaşı'nda bu hafta aksiyon yine doruğa çıkacak.

Güllerin Savaşının 62. bölümde Sevgi, Gülruya bildiklerini anlatıyor

Güllerin Savaşı dizisinde neler oldu? Kanal D'nin beğenilerek izlenen dizisi Güllerin Savaşı'nda bu hafta Ömer'den beklenmedik bir adım geliyor. İşte Güllerin Savaşı 61. bölüm fragmanı ve detaylar..

Haberin Devamı

Güllerin Savaşı

61. Bölüm Özeti

Gülru, oyununda başarılı olamıyor!


GÜLLERİN SAVAŞI YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE


GÜLLERİN SAVAŞI 61. BÖLÜM TIKLA İZLE

Gülru’nun oyunu, Ömer’in beklenmedik tavrıyla istediği gibi gitmez. Ömer ve Gülru arasında artık bir kaçma kovalamaca başlamıştır.

Gülfem ve Cihan yüzleşmesi ise, ‘iki kardeşi’ birbirine daha da yakınlaştırır. Ancak Gülfem, Cihan’a tamamen dürüst olamaz. Cihan ise, Gülfem’in gerçek babasının kimliğini öğrenmesi gerektiği konusunda ısrarcıdır.

Gülru bir yanda iş stresiyle boğuşurken, diğer yanda sürekli peşinde olan Ömer’den kaçmaya çalışır. Nihayet Ömer’e yakalandığında, ikili arasındaki bastırılmış duygular geri dönüşü olmayan bir noktaya gelir. Gülru’nun Ömer’le ilgili yaşadığı çalkantıdan habersiz olan Cihan ise, en beklemediği anda gerçekle yüzleşir.

Haberin Devamı