Gündem Gülümse Yeter 3. bölümde Sarp Gül'e açılacak mı?

Gülümse Yeter 3. bölümde Sarp Gül'e açılacak mı?

27.07.2016 - 16:44 | Son Güncellenme:

Show Tv'nin sevilen dizisi Gülümse Yeter, bu hafta da içleri ısıtacak bir bölümde ekran başına geliyor. Yasemin'in, Gül'ün kardeşi çıkması ortalığı daha fazla karıştırıyor mu? Gülümse Yeter dizisinin Sarp'ı bu hafta Gül'e açılıyor mu? Gülümse Yeter dizisinde merak edilen tüm detaylar...

Gülümse Yeter 3. bölümde Sarp Güle açılacak mı

Ekranların yeni soluğu Gülümse Yeter, 2. yeni bölüm dün yayınladı. Gülümse Yeter 2.yeni bölümde işler arap saçına dönüyor. İşte merak edilen tüm detayları ile Gülümse Yeter...

Haberin Devamı

GÜLÜMSE YETER SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği; başrollerinde Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Seray Kaya, Evrim Doğan, Uğur Kurul, Aslı Altaylar ve Pamir Pekin‘in oynadıkları "Gülümse Yeter" Her Salı Saat 20.00'de Show TV'de!

GÜLÜMSE YETER 3. BÖLÜM FRAGMANI

GÜLÜMSE YETER 2. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

“Gülümse Yeter”in ikinci bölümünde; Yasemin’in Sarp’ın yıllardır aşık olduğu Gül’ün kardeşi çıkması işleri arap saçına çevirirken, Sarp bütün bu kargaşanın içinde Gül’e açılmayı kafasına koyup onu yemeğe çıkartıyor. Öte yandan, Yasemin’in ‘’eski’’ kocası Cem, Sarp ve Yasemin’in tanışıklığından habersiz bir biçimde Sarp’a iş teklif ediyor! Bütün bunlar yaşanırken beş parasız kalan Özdemir’ler paçayı kurtarma çalışmaları yapmaya başlıyorlar. Lütfü’nün fikriyle Amerika’ya kaçma planları yapan aile en fazla havaalanına kadar ilerleyebiliyor. Yasemin ve annesi alıştıkları hayatı arayıp bocalarlarken, evin büyük kızı Gül kendini işine vererek olaylardan uzak duruyor. Gül ve Kemal arasında da ast-üst ilişkisinin yanı sıra, başka duygular da işin içine karışmaya başlıyor. İki arada kalan Hasan Efendi ise, rahmetli patronu Şevki Bey’in emanetine sahip çıkmaya çalışıyor.

Haberin Devamı

YILMAZ KUNT KİMDİR?

Gülümse Yeter 3. bölümde Sarp Güle açılacak mı

Aslen Adanalı olan fakat Ankara’da doğup büyüyen, reklamcı bir baba ve ilaç sektöründe çalışan bir annenin çocuğu olan Yılmaz Kunt, 1994 yılında dünyaya gelmiştir.

Genç yaşına rağmen düzgün fiziği ile dikkat çeken başarılı top model, 2015 senesinde katıldığı Best Model of Turkey yarışmasının erkekler kategorisinde birinci seçilmiş ve profesyonel modellik kariyerine başlamıştır.

Aynı zamanda kariyere de önem veren ve Atılım Üniversitesi’nde Uluslar Arası İlişkiler Bölümü’nde okuyan Yılmaz Kunt, modellik veya oyunculuk ile hiçbir ilgisi olmamasına rağmen tesadüfen geldiği İstanbul’da keşfedilmiş ve Best Model of Turkey yarışmasına başvurmuştur.

Yarışmaya kabul edilmesinin ardından onu keşfeden ve şuan menajeri olan Emrah Yıldız’la birlikte yoğun bir çalışma temposuna giren yakışıklı model, yeni hedefini başarılı bir oyuncu olmak yönünde değiştirmiş ve bu konuda eğitim almaya başlamıştır.

Haberin Devamı

Katıldığı yarışmanın kadınlar kategorisindeki birincisi Yağmur Ayrık ile aşk yaşayan Yılmaz Kunt, şu sıralar Best Model of the World yarışmasına hazırlanmaktadır.