Gündem Gülümse Yeter 3. yeni bölüm fragmanı yayında!

Gülümse Yeter 3. yeni bölüm fragmanı yayında!

29.07.2016 - 08:08 | Son Güncellenme:

Show Tv ekranlarının yeni gözdesi Gülümse Yeter 3.yeni bölüm fragmanıyla ekrana kilitledi. Başrollerini Erdal Özyağcılar ve Aslı Bekiroğlu' nun paylaştığı Gülümse Yeter eğlenirken güldürmeye devam ediyor. Gülümse Yeter yeni bölüm fragmanı ve detaylar haberimizde...

Gülümse Yeter 3. yeni bölüm fragmanı yayında

Show TV ekranlarının yeni dizisi Gülümse Yeter, ekranlara güzel bir giriş yaptı. Dizi ilk bölümünün ardından hiç hız kesmeden 3. bölüm fragmanını da yayınladı. İşte, tüm merak edilenler ve yeni bölüm fragmanıyla Gülümse Yeter sizlerle...

Haberin Devamı

Yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli'nin oturduğu, başrollerinde Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Seray Kaya, Evrim Doğan, Uğur Kurul, Aslı Altaylar ve Pamir Pekin‘in oynadıkları "Gülümse Yeter", yeni bölümü ile Salı günü Saat 20.00'de Show TV'de!

GÜLÜMSE YETER 2. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

“Gülümse Yeter”in ikinci bölümünde; Yasemin’in Sarp’ın yıllardır aşık olduğu Gül’ün kardeşi çıkması işleri arap saçına çevirirken, Sarp bütün bu kargaşanın içinde Gül’e açılmayı kafasına koyup onu yemeğe çıkartıyor. Öte yandan, Yasemin’in ‘’eski’’ kocası Cem, Sarp ve Yasemin’in tanışıklığından habersiz bir biçimde Sarp’a iş teklif ediyor! Bütün bunlar yaşanırken beş parasız kalan Özdemir’ler paçayı kurtarma çalışmaları yapmaya başlıyorlar. Lütfü’nün fikriyle Amerika’ ya kaçma planları yapan aile en fazla havaalanına kadar ilerleyebiliyor. Yasemin ve annesi alıştıkları hayatı arayıp bocalarlarken, evin büyük kızı Gül kendini işine vererek olaylardan uzak duruyor. Gül ve Kemal arasında da ast-üst ilişkisinin yanı sıra, başka duygular da işin içine karışmaya başlıyor. İki arada kalan Hasan Efendi ise, rahmetli patronu Şevki Bey’in emanetine sahip çıkmaya çalışıyor.

Haberin Devamı

GÜLÜMSE YETER 3. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

DİZİNİN KÜNYESİ

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği; başrollerinde Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Seray Kaya, Evrim Doğan, Uğur Kurul, Aslı Altaylar ve Pamir Pekin ‘in oynadıkları Gülümse Yeter, izleyicisine hem kahkaha hem de aşk dolu bir hikaye ile beraber aile değerlerine de gülümseterek dokunan güzel bir hikaye sunmaya hazırlanıyor.