Gündem Gündemdeki son gelişmeler nelerdi? | Haftayı Kaçırma Bülteni (11 - 17 Nisan 2022)

Gündemdeki son gelişmeler nelerdi? | Haftayı Kaçırma Bülteni (11 - 17 Nisan 2022)

15.04.2022 - 17:48 | Son Güncellenme:

11 - 17 Nisan 2022 haftasında neler yaşandı? Gündemdeki son gelişmeleri kaçırdıysanız Milliyet.com.tr editörlerinin derlediği Haftayı Kaçırma bültenine bir göz atın...

Haftayı Kaçırma Bülteni 11 - 17 Nisan 2022 haftasında yine Türkiye ve dünyadaki önemli gelişmeleri kaçıran okurlarımız için hazırlandı.

Haberin Devamı

Bu haftanın dikkat çeken konularından bazıları şöyle:

- Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik işgalinde yaklaşık 2 ay geride kalırken, karşılıklı saldırılar sürüyor… Rusya'nın en büyük kruvazörü olan 'Moskva', Karadeniz'de sulara gömüldü. Rus askeri kaynakları kruvazöründe bulunan mühimmatın çıkan yangın sonucu infilak ettiğini ileri sürdü.

- Covid-19 salgınında, Delta ve Omicron gibi yeni varyantların ortaya çıkmasıyla hastalarda yeni belirtiler görülmeye başlandı. Yüksek ateş, burun akıntısı, öksürük gibi semptomların yanı sıra çarpıntı, işitme kaybı, saç dökülmesi, cilt hastalıkları, ses teli sorunları koronavirüs hastalarının yeni belirtileri arasında…

- Rusya'nın Ukrayna işgali sürerken, Ukrayna ordusu, Azak Denizi kıyısındaki Berdyansk limanında Rus savaş gemisini vurdu. Rusya Savunma Bakanlığı, geminin ağır hasar aldığını ve mürettebatın tahliye edildiğini açıkladı.

Haberin Devamı

Gündem başlıkları ve haftanın etkinliklerinin tamamı her hafta Cuma günü YouTube kanalımızda yayında!

 

Yazarlar