Gündem Güneşin Kızları 11. son bölümde şok intikam! - İzle

Güneşin Kızları 11. son bölümde şok intikam! - İzle

29.08.2015 - 15:05 | Son Güncellenme:

Büyük ilgiyle takip edilen Kanal D'nin sevilen yaz dizisi Güneşin Kızları dün akşam 11. bölüm ile ekrana geldi. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı dizi Güneşin Kızları son bölümde Selin, Ali ve Tuğçe'den intikam aldı. İşte Güneşin Kızları 11.bölüm ve şoke eden o sahne...

Güneşin Kızları 11. son bölümde şok intikam - İzle

Kanal D'nin rekorlar kıran dizisi Güneşin Kızları yeni sezonda da kaldığı yerden devam ediyor. Pazartesi akşamı 11. bölüm ile ekrana gelen Güneşin Kızları'nda Selin intikamını aldı. Nazlı ise ilk buluşma heyecanını yaşadı. Güneşin Kızları son bölüm haberimizde.

Haberin Devamı

GÜNEŞİN KIZLAR SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Savaş, Nazlı’ya karşı başka türlü bir şeyler hissettiğini anlayınca ona buluşma teklif eder. Nazlı’yı tatlı bir ilk buluşma telaşı sarar. Bu defa o da Savaş’ın ona olan aşkını ilan edeceğine ikna olmuş gibidir. Ali, Tuğçe ve Didem’in Selin’in görüntülerini internette yaydıklarını öğrenir. Çok öfkelenir, Selin’den nasıl özür dileyeceğini bilemez. Selin olayları sindirmiş gibi görünse de, bu kimsenin yanına kalmayacaktır.

GÜNEŞİN KIZLARI 11. BÖLÜM 3. FRAGMANI

Zafer’in, Peri’yi takip ettiğini öğrenen Güneş, Zafer’le yüzleşmeye karar verir. Bu kararını paylaştığında Haluk, Güneş’i yalnız bırakmak istemez. Zafer’in peşine düşer. Rana, Haluk’un değişeceğine inanmamaktadır. Haluk’a karşı ajanlık yapar ve öğrendikleri karşısında şok olur. Haluk’la pazarlığa oturur. Ya Güneş’i ve kızları artık azad edip onlara zarar vermeyecek ya da Rana bizzat kendisi gitmelerini sağlayacaktır.

Haberin Devamı

GÜNEŞİN KIZLARI 11. BÖLÜM 2. FRAGMANI

GÜNEŞİN KIZLARI 11. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?
Güneşin Kızları 10. Bölüm de: Haluk'un yaptığı kaza, Güneş'in kızgınlığını bir anda unutturuyor!
Savaş, Nazlı’nın mektubunu okuduktan sonra allak bullak olur. Nazlı ile açık açık konuşmaya karar verir. Fakat Nazlı, kendisini Savaş’tan uzaklaştırmaya çalışır. Ne zaman ona yakınlaşsa canı yanmaktadır.
Ali’nin kendisinden kaçmasına üzülen Selin, Ali’den uzak durma kararı alır. Ne kadar dil dökse de, Ali onu affetmez. Fakat Ali, birden bire değişir ve Selin’e tekrar yakınlaşır. Selin bu yakınlıktan hoşnuttur. Fakat bilmediği şey bu yakınlığın altında, Didem ve Tuğçe’nin Selin’e karşı yaptığı bir plan vardır.
Haluk’un kaza yapmasının ardından Güneş, Haluk’a karşı kızgınlığını bir anlığına unutur fakat yine de kafasında soru işaretleri vardır: Haluk bu kazayı nasıl yapmıştır?