Gündem Güneşin Kızları 11. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak-izle

Güneşin Kızları 11. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak-izle

27.08.2015 - 10:58 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin reyting rekorları kıran dizisi Güneşin Kızları için yeni kararlar alındı. Artık Pazartesi günleri yayınlanacak olan Güneşin Kızları 11. yeni bölümü fragmanları şimdiden büyük merak uyandırdı. Selin'in planı ne olacak? İşte Güneşin Kızları yeni bölümden ipuçları

Güneşin Kızları 11. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak-izle

Güneşin Kızları dizisi artık yeni haftadan itibaren Pazartesi akşamları saat 20:00'de ekrana gelecek. Ekranlara ara veren dizi yeni bölümüyle 31 Ağustos Pazartesi akşamı Kanal D ekranlarında olacak.

Haberin Devamı

Güneşin Kızları 11. bölüm de: Savaş ile Nazlı aralarındaki buzları eritebilecekler mi? Yayınladığı heyecan dolu fragmanları ile Güneşin Kızları şimdiden büyük merak uyandırdı. Yeni bölümde neler olacak heyecanla bekleniyor.. İşte yeni bölüm fragmanları..

GÜNEŞİN KIZLARI 11. BÖLÜM 3. FRAGMANI

GÜNEŞİN KIZLARI 11. BÖLÜM 2. FRAGMANI

GÜNEŞİN KIZLARI 11. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Güneşin Kızları 10. Bölüm de: Haluk'un yaptığı kaza, Güneş'in kızgınlığını bir anda unutturuyor!

Savaş, Nazlı’nın mektubunu okuduktan sonra allak bullak olur. Nazlı ile açık açık konuşmaya karar verir. Fakat Nazlı, kendisini Savaş’tan uzaklaştırmaya çalışır. Ne zaman ona yakınlaşsa canı yanmaktadır.

Haberin Devamı

Ali’nin kendisinden kaçmasına üzülen Selin, Ali’den uzak durma kararı alır. Ne kadar dil dökse de, Ali onu affetmez. Fakat Ali, birden bire değişir ve Selin’e tekrar yakınlaşır. Selin bu yakınlıktan hoşnuttur. Fakat bilmediği şey bu yakınlığın altında, Didem ve Tuğçe’nin Selin’e karşı yaptığı bir plan vardır.

Haluk’un kaza yapmasının ardından Güneş, Haluk’a karşı kızgınlığını bir anlığına unutur fakat yine de kafasında soru işaretleri vardır: Haluk bu kazayı nasıl yapmıştır?