Gündem Güneşin Kızları 22. bölüm fragmanında şaşırtan gerçek-izle

Güneşin Kızları 22. bölüm fragmanında şaşırtan gerçek-izle

11.11.2015 - 14:56 | Son Güncellenme:

Güneşin Kızları yeni bölüm fragmanı ile ekrana kilitliyor. Pazartesi akşamı 22. bölüm ile ekrana gelecek olan Güneşin Kızları yeni bölümde Ali gerçeklerle yüzleşecek. Peki bundan sonra neler olacak? Güneşin Kızları 22. bölüm detayları haberimizde.

Güneşin Kızları 22. bölüm fragmanında şaşırtan gerçek-izle

Heyecan dorukta... Güneşin Kızları 22. bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi günlerinin vazgeçilmez dizisi Güneşin Kızları yeni bölümde yer yerinden oynayacak. Sevilay'ın sakladığı sır ortaya çıkıyor.. Peki Ali'nin bu duruma tepkisi ne olacak? Güneşin Kızları 22. bölümü ile 16 Kasım Pazartesi Kanal D'de..

Haberin Devamı

GÜNEŞİN KIZLARI 22. BÖLÜM FRAGMANI

GÜNEŞİN KIZLARI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Savaş, Haluk’la yüzleşince geçmişte yaşadığı travması tetiklenir. Baygınlık geçirir ve uyandığında hiçbir şeyi hatırlamamaktadır. Nazlı, Savaş’ın geçmişi hatırlamak için hap içtiğini öğrenir ve Rana’nın karşısına çıkar. Rana’yı Savaş’a yaptıkları için suçlar. Rana daha fazla dayanamaz.

Güneş’e Nazlı ile Savaş’ın ilişkisi olduğunu söyler. Haber aileye bomba gibi düşer. Selin ile Ali restleşir. Ali, Selin’in tamamen kıskançlıktan böyle davrandığını söyler. Selin, kabullenmez. Ali ile Selin iddiaya girerler. Selin, kıskanıyordur ve Ali Selin’in kendi ağzından bunu duymaya kararlıdır.

Ahmet, bar açmaya karar verir. Levent isimli bir iş adamı sürpriz bir şekilde Ahmet’le ortak olmak ister.