Gündem Güneşin Kızları 32. yeni bölüm fragmanı nefes kesti! - İzle

Güneşin Kızları 32. yeni bölüm fragmanı nefes kesti! - İzle

22.01.2016 - 09:25 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin sevilen dizisi Güneşin Kızları yepyeni bir bölüm ile ekrana gelecek. Merakla beklenen Güneşin Kızları 32. yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluşut. Nefes kesen sahneleriyle dikkat çeken Güneşin Kızları yeni bölüm için heyecan dorukta...

Güneşin Kızları 32. yeni bölüm fragmanı nefes kesti - İzle

Başrollerini seyirci Emre Kınay, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk, Berk Atan, Hande Erçel'in paylaştığı Güneşin Kızları yeni bölümü ile 25 Ocak Pazartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de ekrana gelecek. Merakla beklenen Güneşin Kızları 32. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Güneşin Kızları yeni bölüm fragmanı ve detayları...

GÜNEŞİN KIZLARI 32. BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

GÜNEŞİN KIZLARINA YENİ TRANSFER

Nazlı'nın Savaş ile karşılaşmaya gücü yoktur. Nazlı ve Peri de, Selin ile birlikte Sapanca'ya giderler.En son Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinde 'Selim' karakterine hayat veren Anıl Altan 'Güneşin Kızları' dizisi kadrosuna dahil oldu. Kısa bir süre önce final yapan 'Kaderimin Yazıldığı Gün' dizisindeki 'Selim' karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Anıl Altan 'Güneşin Kızları' dizisi kadrosuna dahil oldu.Yakışıklı oyuncu, dizisinin 18 Ocak Pazartesi günü yayınlanan 31.bölümüyle ilk kez seyirci karşısına çıktı.. Anıl Altan, Güneşin Kızları'nda Almanya'dan gelen yapımcı ve oyuncu "Doruk" karakterini canlandırıyor.

GÜNEŞİN KIZLARI SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Güneşin Kızları son bölümünde, Güneş, hamiledir. Haluk, bu haberi büyük bir sevinçle karşılar. Bebeğin ikisi için de, ikinci bir şans olduğuna inanır. Güneş ise, Zafer’in ölümü ile ilgili vicdan azabı çekmektedir. Zafer’in hayaleti, Güneş’in peşini bırakmamaktadır. Güneş, kızları kendisinden uzaklaştırmak ister.

Selin ve Ali, Zafer’i ellerinden kaçırdıklarını düşünür. Selin, bunu bir işaret olarak yorumlar. Babasının kim olduğunu öğrense bile, ona karşı öfkeden başka bir şey hissetmeyecektir. Ali’nin ise, bu olayın peşini bırakmaya niyeti yoktur.

Selin, filmdeki rolü kapar. Başrol oyuncusu Doruk ve yönetmen ile birlikte Sapanca’da senaryo üzerine çalışmaya giderler. Nazlı, aşk acısı çekmektedir. Üzerine bir de Savaş’ın kazası eklenir. Nazlı’nın Savaş ile karşılaşmaya gücü yoktur. Nazlı ve Peri de, Selin ile birlikte Sapanca’ya giderler.