Gündem Güneşin Kızları 34. bölüm yeni fragmanında şaşırtan teklif - izle

Güneşin Kızları 34. bölüm yeni fragmanında şaşırtan teklif - izle

12.02.2016 - 15:36 | Son Güncellenme:

Güneşin Kızları bu akşam 34. bölüm ile ekrana gelecek. Yeni gününde izleyenlere sürpriz dakikalar yaşatacak olan Güneşin Kızları'nda Ali, gerçekleri öğreniyor. Güneşin Kızları yeni bölüm fragmanı ve dahası haberimizde..

Güneşin Kızları 34. bölüm yeni fragmanında şaşırtan teklif - izle

Ali ile Selin'in düğününde, sürpriz bir gelişme yaşanıyor!

Haberin Devamı

Güneş ve kızları yeni evlerine taşınır. Nazlı, Savaş’ın sürekli kendisini takip etmesine sinir olur ve Ali'den Savaş'ı uzaklaştırmasını ister. Ali, Savaş ile konuşurken onun üzerine gider. Daha fazla dayanamayan Savaş, bildiği gerçeği Ali’ye söyler.

Duydukları karşısında deliye dönen Ali ya Haluk'u yok edecek ya da Selin’i çok uzaklara götürüp, onu her şeyden koruyacaktır. Ancak Ali’nin, Selin'in küçük planından haberi yoktur.

GÜNEŞİN KIZLARI 34. BÖLÜM 3. FRAGMANI



GÜNEŞİN KIZLARI 34. BÖLÜM 2. FRAGMANI



GÜNEŞİN KIZLARI 34. BÖLÜM 1. FRAGMANI



GÜNEŞİN KIZLARI SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Güneş ve kızların otelde kalmaya başlamasıyla, Haluk dağılmıştır. Kimseyi görmek istememektedir. Bu sırada tutmuş olduğu dedektif, Ali ile Selin’in ilişkisi olduğunu belgeleyen fotoğrafı Haluk’a gösterir. Ali, ilişkisinin arkasında durur. Selin’den ayrılmayacağını söyler. Selin, Ali’nin babasıyla olan ilişkisinin yeniden bozulmasını istemez.

Nazlı’nın mutsuz olmasına dayanamayan Selin, Tuğçe ile beraber bir plan yapar. Okul sonrası bowling oynamaya, Yiğit’i de çağırırlar. Ali de haberi olmadan Savaş'ı çağırınca ortam gerilir. Savaş bir kenarda durup Yiğit’in Nazlı’yla flörtünü izlemeyecek, buna izin vermeyecektir.