Gündem Güvenlik kamerasındaki merak edilen görüntü

Güvenlik kamerasındaki merak edilen görüntü

18.06.2013 - 11:31 | Son Güncellenme:

Bir tekel bayiinin güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntülerdeki cismi görenler...

Güvenlik kamerasındaki merak edilen görüntü

ADAPAZARI’nda bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından sabah saatlerinde kaydedilen beyaz renkli etrafında yeşil ışıklar saçan, bir süre hareket ettikten sonra yükselerek kaybolan nesne merak konusu oldu.

Haberin Devamı

Görüntüler Adapazarı Dağdibi semtinde bulunan Tarık Kıran’a ait tekel bayiinin güvenlik kamerası tarafından dün saat 05.00 sıralarında kaydedildi. 38 yaşındaki Tarık Kıran, evinin yanındaki işyerine güvenlik amaçlı olarak taktırdığı güvenlik kamerasını kontrol ettiğinde bilgisayar ekranında hareket eden bir nesne gördüğünü söyledi. Tarık Kıran, şöyle konuştu:

"Burada sık sık hırsızlık olayları olduğu için işyerinin önüne taktırdığım güvenlik kamerası görüntüsünü incelediğimde ekranda hareket eden bir nesne gördüm. Beyaz renkli sürekli hareket eden, çevresinden kıvılcımlar çıkan yeşil renkli nesne ev ve işyerinin önünde hareket ediyordu. Bir süre bahçede hareket eden nesneyi gören evin demir kapısına konan kuşlar bile korkup kaçtı. Nesne 25-30 saniye sonra yükselip kayboldu."

Haberin Devamı

Görüntüleri mahalledeki caminin imamına da izlettirdiğini, imamın da görüntülere bir anlam veremediğini söyleyen Tarık Kıran, "Bu nesne nedir merak ediyorum. Merak edenler gelip inceleyebilirler" dedi.