Gündem Güzel Köylü Yeni Bölüm Fragmanı İzle

Güzel Köylü Yeni Bölüm Fragmanı İzle

18.08.2014 - 09:16 | Son Güncellenme:

Çarşamba günlerinin vazgeçilmezi haline gelen Güzel Köylü 9. Bölüm ile bu akşam ekranda. Güzel Köylü yeni bölümde neler olacak merak konusu. Cemal ve Gül arasındaki yakınlık artacak mı? Yeni Bölüm fragmanı ve ipuçları haberimizde..

Güzel Köylü Yeni Bölüm Fragmanı İzle

Star Tv'de yayınlanan Güzel Köylü bu hafta yine çok heyecanlı. Güzel Köylü 9. Bölümde neler olacak aşağıdaki yer alan videodan 9. Bölüm fragmanını izleyebilirsiniz..

Haberin Devamı

Güzel Köylü 9. Bölüm

Cemal, Gül’e açılabilecek mi?
Cemal, Kamuran’dan helallik almak için konuşurken Kamuran’a O’nu sevdiğini söyler. Kamuran bu sevgiyi farklı algılayınca sevinçten havalara uçar. Üstelik bu konuşmayı Nihal de duymuştur ve Gül’e anlatır. Bunun üzerine Cemal’le konuşmak isteyen Gül, Cemal’le buluşarak harabelere gider. Cemal’in Gül’e açılması, O’na aşık olduğunu söylemesi an meselesidir. Bu işi kolaylaştırmak için Niyazi ve Sıddık onlara bir oyun oynarlar. Bu oyun neticesinde Gül ve Cemal geceyi birlikte geçirmek zorunda kalırlar.
Kaan ise Köyden arazi almaya karar verir. Köylüler Kaan’a tarlalarını satmak için sıraya girerler. Ancak Sultanana bu işi bozar ve hatırı sayılı bir araziyi Kaan’a verir. Kaan bu arazide organik tarım yapacaktır. Bu mesele en çok Gül’ün canını sıkar, çünkü Kaan köyde organik tarım yaparak iyice köye yerleşecektir.
Güzel Köylü 9. Bölüm Fragmanı
Gizem Karaca
Gizem Karaca, 7 Eylül 1992 İstanbul doğumludur.Muhteşem Yüzyıl adlı dizinin ilk 4 bölümünde figüran olarak yer alırken, güzellik yarışmasına katılmaya karar vermesiyle Miss Turkey 2011 güzellik yarışmasına katılmış ve 2. olmuştur. İlk çıkışını bu şekilde gerçekleştirmiştir. Esas büyük çıkışını 2012 yılında yayınlanan Eve Düşen Yıldırım adlı diziyle başrol olmasıyla gerçekleştirmiştir. Daha sonra aynı yapım şirketinin bir başka dizisi olan Emir'in Yolu adlı diziye yine başrol olarak katılmıştır. Ama diziye yoğun eleştiriler gelmiş ve Gizem Karaca önceki başrol oyuncusu Hazal Kaya ile kıyaslanmıştır. Bir süre Amerika'ya gidip oyunculuk eğitimi alan Gizem Karaca son olarak Benim Hala Umudum Var ile ekrana geldi.
Güzel Köylü Yeni Bölüm Fragmanı İzle
Mehmet Ali Nuroğlu
Mehmet Ali Nuroğlu 7 Eylül 1979 İstanbul doğumludur. Nuroğlu ODTÜ felsefe bölümünde üç yıl eğitim görmesinin ardından burayı bırakarak Hacettepe Üniversitesi Tiyatro Bölümüne girdi. Daha okul bitmeden Devlet Tiyatrosu'nun sahnelediği oyunlarda görev aldı. Bu sıralarda Semih Sergen'in asistanlığı yaptı. Çağan Irmak'ın senaryosunu yazdığı ve yönettiği Çemberimde Gül Oya dizisinde oynamak amacıyla İstanbul'a geldi. 12 Eylül öncesi döneminin farklı bir bakış açısıyla anlatıldığı dizide, devrimci Mehmet karakterini canlandırdı. Daha sonra Zincirbozan filminde ise Reis lakaplı Ülkücü bir genci canlandırmıştır. Daha sonra aynı ekiple Kurtuluş savaşını anlatan Kırık Kanatlar dizisinde rol aldı.
Filmografisi
"Kış Uykusu"
"Kusursuzlar" (2012)
"Bizim Büyük Çaresizliğimiz" (2011)
"Sonsuz" (2008)
"Başka Semtin Çocukları" (2008)
"Nokta" (2008)
"Peri Tozu" (2007)
"Zincirbozan" (2007)
"Cenneti Beklerken" (2006)
"Umut Adası" (2006)
"An Eye for a Tooth" (2005)
Dizileri[değiştir | kaynağı değiştir]
"Güzel Köylü" (2014) Kaan
"Uçurum" (2012) Adem
"Ömre Bedel" (2009) Erdem
"Vurgun" (2008)
"Kırık Kanatlar" (2006) Nevzat
"Başka Yerde Yok" (2005)
"Çemberimde Gül Oya" (2004) Mehmet
"Yuvadan Bir Kuş Uçtu" (2004) Mehmet
Güzel Köylü Yeni Bölüm Fragmanı İzle
Berk Cankat
Berk Cankat 9 Mayıs 1984, Ankara doğumlu Türk oyuncu, grafiker.
Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım lisansını tamamlamış, sonra Akademi 35 Buçuk Sanat Evi'nde oyunculuk eğitimi almıştır.
Filmografi
2013 Sana Bir Sır Vereceğim Savaş Yan Rol
2014 Medcezir Cem Konuk Oyuncu
2014 Güzel Köylü Cemal Başrol Oyuncusu
Güzel Köylü Yeni Bölüm Fragmanı İzle