Gündem Güzellik merkezinde 'seans ücreti' kavgası! Para vermek istemediler, saldırdılar

Güzellik merkezinde 'seans ücreti' kavgası! Para vermek istemediler, saldırdılar

05.10.2023 - 09:24 | Son Güncellenme:

Bir güzellik merkezinde ücret ödemeden bakım seansına girmek isteyen yabancı uyruklu 2 kadın ile işyeri çalışanları kavga etti. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, geçtiğimiz Pazartesi günü saat 11.00 sıralarında Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerindeki bir güzellik salonunda meydana geldi.

Haberin Devamı

ÜCRET ÖDEMEYİ REDDETTİLER

İddiaya göre, salona gelen yabancı uyruklu 2 kadın, işyeri sahibi ile konuşarak cilt bakımı işlemi istedi. İşyerinden birkaç adet bakım ürünü de alan kadınlar, seans ücreti ödemeyi reddetti.

İŞ YERİ SAHİBİ DURUMU POLİS EKİPLERİNE BİLDİRDİ

Güzellik salonu sahibinden bakım seanslarını ücret almadan yapmasını isteyen kadınlar ile çalışanlar arasında tartışma çıktı. Bir süre sonra işyeri sahibi durumu polis ekiplerine bildirerek kadınlardan beklemelerini istedi.

2 KADIN KAYIPLARA KARIŞTI

Polisi beklemeden binadan ayrılmaya çalışan kadınlar ile çalışanlar arasında arbede yaşandı. 2 kadın, parasını ödemeden aldıkları ürünler ile beraber kayıplara karıştı.

KAVGA ANI KAMERADA

Olay sonrası işyeri sahibi yabancı uyruklu kadınlardan şikayetçi olurken emniyet güçlerinin konu ile ilgili çalışmaları devam ediyor. Öte yandan, yaşanan kavga anı ise binanın güvenlik kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.

Haberin Devamı

ŞANTİYEDE İŞÇİLER BİRBİRİNE GİRDİ

Başakşehir’de de şantiyede bir grup işçinin çivili ve çekiçli kavgası inşaatı karıştırdı.

Olay, Başakşehir Kayaşehir Mahallesi’nde bulunan bir şantiyede meydana geldi. İddiaya göre işçiler arasında henüz bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı.

Kısa sürede kavga, tüm şantiyeye sıçradı. İşçiler ellerine ne geçtiyse birbirlerine fırlatmaya başlarken, çekiç ve çiviler adeta havada uçuştu. Yaşanan olayda bazı işçiler yaralanırken, kavgaya karışanlar polis tarafından gözaltına alındı. Meydan muharebesini andıran kavga, işçilerin cep telefonu kamerasına yansıdı.