Gündem Hadi 17 Aralık ipucu sorusu ve yanıtı: Bir elinde kılıç, bir elinde terazi tutan gözü bağlı heykel neyi temsil eder?

Hadi 17 Aralık ipucu sorusu ve yanıtı: Bir elinde kılıç, bir elinde terazi tutan gözü bağlı heykel neyi temsil eder?

17.12.2019 - 08:02 | Son Güncellenme:

Hadi ipucu sorusu ve yanıtı belli oldu! Hafta içi her gün öğlen ve akşam saatlerinde düzenlenen canlı bilgi yarışmaları ile para ödülü dağıtan Hadi canlı bilgi yarışmasında bugün 12:30'da gerçekleştirilecek olan ilk yarışmanın ipucu sorusu belli oldu! Bir elinde kılıç, bir elinde terazi tutan gözü bağlı heykel neyi temsil eder? sorusu bugün gerçekleştirilecek öğlen hadisinde yarışmacılara ipucu sorusu olarak verildi. Peki Bir elinde kılıç, bir elinde terazi tutan gözü bağlı heykel neyi temsil eder?

Hadi 17 Aralık ipucu sorusu ve yanıtı: Bir elinde kılıç, bir elinde terazi tutan gözü bağlı heykel neyi temsil eder

Hadi ipucu sorusu ve yanıtı belli oldu. Hafta içi her gün düzenlenen iki yarışma ve hafta sonları bir yarışma olmak üzere haftanın her günü canlı para ödülü dağıtan Hadi bilgi yarışmasında günün ilk ipucu sorusu belli oldu. Bir elinde kılıç, bir elinde terazi tutan gözü bağlı heykel neyi temsil eder? sorusu Hadi yarışmacılarına ipucu sorusu olarak verildi. Peki Bir elinde kılıç, bir elinde terazi tutan gözü bağlı heykel neyi temsil eder? İşte Hadi 17 Aralık ipucu sorusu ve yanıtı...

Haberin Devamı

HADİ 12:30 İPUCU SORUSU: Bir elinde kılıç, bir elinde terazi tutan gözü bağlı heykel neyi temsil eder?

HADİ İPUCU SORUSU YANITI: ADALET