Gündem Hadi 20:30 ipucu sorusu ve yanıtı: Richard Halliburton, hangi kanalı ilk kez yüzerek geçerken ağırlığına göre gemi geçiş ücreti ödemiştir?

Hadi 20:30 ipucu sorusu ve yanıtı: Richard Halliburton, hangi kanalı ilk kez yüzerek geçerken ağırlığına göre gemi geçiş ücreti ödemiştir?

03.02.2020 - 15:33 | Son Güncellenme:

Hadi canlı bilgi yarışmasında günün ikinci ipucu sorusu ve yanıtı belli oldu. Hafta içi her gün öğlen ve akşam saatlerinde gerçekleştirilen iki yarışma ile canlı para ödülünün dağıtıldığı Hadi bilgi yarışmasında günün ikinci ipucu sorusu olarak yarışmacılara Richard Halliburton, hangi kanalı ilk kez yüzerek geçerken ağırlığına göre gemi geçiş ücreti ödemiştir? sorusu soruldu. Peki Richard Halliburton, hangi kanalı ilk kez yüzerek geçerken ağırlığına göre gemi geçiş ücreti ödemiştir?

Hadi 20:30 ipucu sorusu ve yanıtı: Richard Halliburton, hangi kanalı ilk kez yüzerek geçerken ağırlığına göre gemi geçiş ücreti ödemiştir

Hadi ipucu sorusu ve yanıtı belli oldu. Hafta içi her gün 12:30 ve 20:30'da gerçekleştirilen yarışmalar ile para ödülünün dağıtıldığı Hadi bilgi yarışmasında günün ikinci ipucu sorusu ve yanıtı belli oldu. Hadi 3 Şubat 20:30 yarışmasında ipucu sorusu olarak Richard Halliburton, hangi kanalı ilk kez yüzerek geçerken ağırlığına göre gemi geçiş ücreti ödemiştir? sorusu yarışmayı takip eden yarışma severlere verildi. Peki Richard Halliburton, hangi kanalı ilk kez yüzerek geçerken ağırlığına göre gemi geçiş ücreti ödemiştir? 

Haberin Devamı

HADİ 20:30 İPUCU SORUSU: Richard Halliburton, hangi kanalı ilk kez yüzerek geçerken ağırlığına göre gemi geçiş ücreti ödemiştir? 

HADİ İPUCU SORUSU YANITI: Panama Kanalı