Gündem Hafta içi marketler saat kaçta açılıyor/kapanıyor? BİM, A101, ŞOK, Carrefour, Migros çalışma saatleri (Açılış ve kapanış saatleri)

Hafta içi marketler saat kaçta açılıyor/kapanıyor? BİM, A101, ŞOK, Carrefour, Migros çalışma saatleri (Açılış ve kapanış saatleri)

26.11.2020 - 08:56 | Son Güncellenme:

Koronavirüs tedbirleri kapsamında geçtiğimiz hafta Cuma günü uygulamaya koyulan yeni tedbirler ile birlikte market çalışma saatlerin de de yeni düzenlemeye gidildi. Bu kapsamda perakende sektöründe hizmet veren ve birçok vatandaşın alışveriş yaptığı marketlerin açılış ve kapanış saatleri de değiştirildi. Peki Marketler saat kaçta açılıyor/kapanıyor? İşte marketlerin açılış ve kapanış saatleri...

Hafta içi marketler saat kaçta açılıyor/kapanıyor BİM, A101, ŞOK, Carrefour, Migros çalışma saatleri (Açılış ve kapanış saatleri)

Marketler saat kaçta açılıyor/kapanıyor sorusu vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Son dönemde hızla artan koronavirüs vaka sayılarının ardından Bilim Kurulu somut tedbirler alınması yönünde tavsiyede bulunmuş kabine toplantısında masaya yatırılan yeni tedbirler kapsamında birtakım yeni uygulamalar hayata geçirilmişti. Bu kapsamda bazı iş yerlerinin açılış ve kapanış saatleri ile ilgili düzenlemeye gidilmişti. Düzenleme kapsamında market, berber, kuaför, AVM gibi işletmelerin açılış ve kapanış saatleri yeniden düzenlenmişti. Peki Marketler saat kaçta açılıyor kapanıyor?

Haberin Devamı

MARKETLER SAAT KAÇTA AÇILIYOR/KAPANIYOR?

Marketler getirilen yeni düzenleme ile sabah saat 10:00'da açılıyor akşam saat 20:00'de kapanıyor. Uygulama Türkiye'nin 81 ilindeki tüm marketlerde 20 Kasım Cuma gününden itibaren yürürlüğe girdi.

Yazarlar