Gündem Halkbank çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) Türkiye Halkbankası şubeleri kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor?

Halkbank çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) Türkiye Halkbankası şubeleri kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor?

11.12.2019 - 15:54 | Son Güncellenme:

Halkbank çalışma saatleri vatandaşlar tarafından sıklıkla araştırma konusu olmaya devam ediyor. Çoğu devlet memurunun maaşlarını aldığı Halkbank şubelerinde işlemleri olan vatandaşlar çalışma saatlerini sıklıkla araştırıyor. Peki Halkank şubeleri saat kaçta açılıyor? Türkiye Halk bankası şubeleri kaça kadar hizmet veriyor?

Halkbank çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) Türkiye Halkbankası şubeleri kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor

Halk bankası şubelerinin çalışma saatleri şubelerde işlemleri olan müşteriler tarafından sıklıkla araştırma konusu oluyor. Birçok işlemin kolaylıkla halledilebildiği Halkbank şubelerinde para çekme ödeme, kredi çekme, kredi kartı borcu ödemei, fatura ödemeleri gibi birçok işlem kolaylıkla halledilebiliyor. Peki Halkbank şubeleri saat kaçta mesaiye başlıyor? İşte Halkbank şubeleri hakkında merak edilen tüm detaylar...

Haberin Devamı

HALKBANK ŞUBELERİ SAAT KAÇTA AÇILIYOR/KAPANIYOR?

Halkbank şubeleri haftanın beş günü sabah saat 09:00'da mesaiye başlıyor. Akşam 17:00'den sonra ise banka işlemlerini sonlandırıyor. 12:30-13:30 saatleri arasında ise Halkbank'ta öğle molası veriliyor.

HALKBANK NE ZAMAN KURULDU?

Türkiye Halk Bankası A.Ş., kısaca Halkbank, 1933 yılında 2284 sayılı Halk Bankası ve Halk Sandıkları Kanunu kapsamında küçük ve orta büyüklükteki esnaf ve sanayiciye kolay ve ucuz kredi vermek amacıyla kurulan ve 1938'de faaliyete geçen bir kamu bankasıdır. ₺128.480 milyon aktif büyüklüğü ile dünyanın en büyük 159. bankasıdır.

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı

Sermaye Piyasası Kurulu'nun Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına ilişkin düzenlemelerinde yazılı amaç ve konularla iştigal etmek ve esas olarak gayrimenkullere, gayrimenkul projelerine, gayrimenkule dayalı haklara ve sermaye piyasası araçlarına yatırım yapmak üzere 2010 yılında Halkbank bünyesinde kurulmuş şirkettir.