Gündem Hangimiz Sevmedik 21. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Hangimiz Sevmedik 21. bölüm ne zaman yayınlanacak?

02.01.2017 - 10:39 | Son Güncellenme:

TRT 1 ekranında yayınlanan Hangimiz Sevmedik 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi akşamları ekrana gelen Yelşilçam tadında hikayesi ile izleyenleri kendine hayran bırakan Hangimiz Sevmedik'de Itır'a görücü geliyor. Peki Hangimiz Sevmedik bu akşam yeni bölüm ile ekrana gelecek mi?

Hangimiz Sevmedik 21. bölüm ne zaman yayınlanacak

Ekranların sevilen dizisi Hangimiz Sevmedik 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeşilçam tadında hikayesi sımsıcak mahalle dostluklarıyla harmanlanan romantik komedi dizisi Hangimiz Sevmedik 21. yeni bölüm fragmanında Adalet hanım'ın mahalleye gelmesi ile işler bir anda karışıyor. Itır'a görücü getirmeye kararlı olan Adalet Hanım'ın yaptıklarına ise en çok Adile seviniyor. Öte yandan Tarık ve Itır, Adile ve Münir'e gerçekleri anlatıyor.

Haberin Devamı

Hangimiz Sevmedik dizisi 21. yeni bölüm fragmanı ile bu akşam ekrana gelmeyecek. Yılbaşı dolayısıyla ertelenen Hangimiz Sevmedik dizisi yeni bölüm ile 9 Ocak Pazartesi akşamı ekrana gelecek.

HANGİMİZ SEVMEDİK 20. SONBÖLÜM ÖZETİ

Münir’in hafızası geri gelmiştir. Tuncay’dan o süre içinde olanları öğrenir. Tarık ile Itır’ın Münir’in durumundan haberleri yoktur. Karı koca rolüne devam ederek Münir’in yanına gelirler.
Yadigar’ın aklına gelen müthiş fikir Şener ve Ayşen’in işleri daha karışık hale getirmesine neden olur.

HANGİMİZ SEVMEDİK 21. BÖLÜM FRAGMANI

Şükriye İhsan’dan emekli olmasını ve ailesine vakit ayırmasını istemektedir. Belediye başkanı olmak isteyen İhsan’ın emekli olmaya niyeti yoktur. Bu yüzden tartışırlar. İkisi de evi terk eder. Onların bu kavgası yüzünden mahalleli ikiye ayrılır.
Başbaşa vakit geçirmeye fırsat bulamayan Tarık ve Itır yakaladıkları ilk fırsatta önce tiyatroya sonra yemeğe giderler. Ancak onları kötü bir sürpriz beklemektedir.

Haberin Devamı

SELEN SOYDER'İN YERİNE SEZGİ SENA AKAY

Geçtiğimiz hafta Hangimiz Sevmedik dizisinin setinde Başrol oyuncuları Can Yaman ve Selen Soyder arasında bir tartışma yaşandığı Can Yaman (Tarık) yaptıklarının ardından büyük korku içine giren rol arkadaşı Selen Soyder (Itır) sete korumalarla geldiği ve Can Yaman'dan korktuğundan bahsedilmişti. Tüm bu yaşananların ardından TRT izleyenlerini bir basın bildirisi ile durumu özetlemiş ve Selen Soyder'in sözleşmesinin tek taraflı olarak feshedildini dizinin hayranlarına duyurmuştu. Selen Soyder'in diziden ayrılmasının ardından Can Yaman'ın partneri kim olacak sorusu yanıt buldu. Genç Model ve oyuncu Sezgi Sena Akay diziye katıldı. Peki Sezgi Sena Akay kimdir? Sezgi Sena Akay'ın 22. bölümden itibaren dizide yer alacağı tahmin ediliyor.

SEZGİ SENA AKAY KİMDİR?

Sezgi Sena Akay (d. 31 Ekim 1995, İstanbul), Türk model ve oyuncu.

Hayatı

Lise öğretimini Erenköy Kız Lisesi'nde gören güzel oyuncu daha sonra Galatasaray'da voleybol oynamaya başladı ve zamanla Fenerbahçe’de altyapıya girdi. 18 yaşına kadar voleybol ile ilgilenen oyuncu Yeditepe Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde okumaktadır. 2012 yılında 17 yaşındayken Best Model of Turkey seçildikten sonra aynı yıl Best Model of the World seçildikten sonra Türkiye içinde ün kazandı.

Haberin Devamı

Hangimiz Sevmedik 21. bölüm ne zaman yayınlanacak

2014 yılında Kanal D'de yayınlanan Zeytin Tepesi dizisinin kadrosuna dahil oldu ve Nevin karakterini canlandırdı. Ancak reytinglerin düşmesi nedeniyle dizi final oldu.

2015 yılında Acı Aşk adlı Show TV dizisinin kadrosuna bu sefer başrol olarak girdi. Acı Aşk da düşük reytingler sonucu yayın hayatına veda etti.