Gündem Hanım Köylü 11. yeni bölümünde büyük komedi!

Hanım Köylü 11. yeni bölümünde büyük komedi!

09.07.2016 - 09:37 | Son Güncellenme:

Ekranların sevilen dizisi Hanım Köylü'de yeni bölüm heyecanı başladı. Heyecanla beklenen Hanım Köylü 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Koptagel ve Ferit’in kadınları gezmeye götürmesi olay yaratmıştı. İşte Hanım Köylü yeni bölüm fragmanı ve özeti...

Hanım Köylü 11. yeni bölümünde büyük komedi

Hanım Köylü, başrollerini Yusuf Çim ve Gülsim Ali'nin paylaştığı Star TV'nin 2016 yapımı aile ve romantik komedi dizisidir. Aşkı yüzünden tüm yaşantısını değiştirip Hanım Köylü olan Ferit adında bir gencin hikayesi. Her Pazartesi Star TV ekranlarında yayınlanmaktadır.

Haberin Devamı

HANIM KÖYLÜ YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Koptagel ve Ferit’in kadınları gezmeye götürmesi köyde olay olur. Üstelik Nuriye ninenin kaybolması da bütün okları Koptagel ve Ferit’in üzerine çevirir. Bu olay köyde büyük bir kargaşaya sebep olur. Muhtar haklı çıkmış ve kadınlar köyün dışına çıktığında başlarına olmadık şeyler gelmiştir. Ancak gezmekten hoşlanan kadınlar muhtara karşı birlik olur ve Koptagel ve Ferit’in arkasında dururlar. Kadınların desteğini alan Koptagel ve Ferit olayı daha da ileriye götürür ve bir gezi daha düzenlerler.

Hanım Köylü 11. yeni bölümünde büyük komedi

Öte yandan köyde geçinmenin derdine düşen Ferit’in aklına Düzgün’ün organik ürünlerini alıp pazarlama fikri gelir. Ancak bunun için Düzgün’ü ikna etmek zorundadır. Düzgün, Ferit’ten hiç hoşlanmadığı için bu oldukça zor olacaktır. Bunun için de bir plan yapan Ferit Düzgün’ü ikna etme konusunda İlkgün’den yardım alır.

Haberin Devamı

Yayın Günü: 11 Temmuz PAZARTESİ

HANIM KÖYLÜ 11. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

HANIM KÖYLÜ KONUSU

Saklıköy, doğa harikası çok güzel kızlarıyla meşhur bir köydür. Buradan yaşayan köylüler bu eşsiz güzelliğin dışarıdan gelecek olan kişiler tarafından bozulacağına inanırlar.

Köyden dışarıya kız vermeyen Saklıköylüler, Köyün dışından biri o bölgeden bir kızla evlenmek isterse mutlaka ‘Hanımköylü’ olup, orada yaşaması gerektiğinin üstünü çizerler.

Ferit (Yusuf Çim) gibi bir çok gencin aşkı için Hanım Köylü olmasını komik ve eğlenceli hikayesini anlatır.