Gündem BUGÜN HAVA DURUMU NASIL? YARINKİ HAVA DURUMU NASIL OLACAK? MGM duyurdu

BUGÜN HAVA DURUMU NASIL? YARINKİ HAVA DURUMU NASIL OLACAK? MGM duyurdu

04.05.2022 - 11:08 | Son Güncellenme:

Meteoroloji Genel Müdürlüğü il il hava durumu bilgilerini yayımladı. Ramazan ayı sonrasında birden düşen hava sıcaklıkları vatandaşları arayışa geçirdi. Peki hava durumu nasıl olacak? Bugün ve yarınki hava durumu bilgilerini haberimize ekledik. İşte İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer illerin son dakika hava durumu...

BUGÜN HAVA DURUMU NASIL YARINKİ HAVA DURUMU NASIL OLACAK MGM duyurdu

MGM'den bayram boyu yaşanacak olan hava durumu bilgileri paylaşıldı. Her vatandaş bulunduğu ilin hava durumu hakkında bilgi almak için arayışa geçti. Bugün ve yarınki hava durumu nasıl olacak? merakla araştırılıyor. Ramazan Bayramı boyunca etkili olacak hava durumu dereceleri haberimizin devamında...

Haberin Devamı

İSTANBUL HAVA DURUMU

Bugün hava durumu Sağanak Yağışlı 10°C 16°C

Yarınki hava durumu Çok Bulutlu 8°C 19°C

ANKARA HAVA DURUMU

Bugün hava durumu Mevzi Sağanak Yağışlı 12°C 18°C

Yarınki hava durumu Sağanak Yağışlı 9°C 15°C

İZMİR HAVA DURUMU

Bugün hava durumu Çok Bulutlu 12°C 18°C

Yarınki hava durumu Çok Bulutlu 12°C 22°C

DİĞER İLLERİN HAVA DURUMU BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Denizlerimizde (Batı Akdeniz’in Batısı) Fırtına Bekleniyor!

Batı Akdeniz’in batısında rüzgarın yarın (04.05.2022 Çarşamba) akşam saatlerinden itibaren batı ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75km/sa) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın aynı gün son saatlerde etkisini kaybedeceği beklenmektedir.

Orta Karadeniz’de Beklenen Sağanak Yağışlara Dikkat!

Haberin Devamı

Yapılan son değerlendirmelere göre; yarın (Çarşamba) sabah saatlerinden itibaren Orta Karadeniz’de (Samsun, Ordu, Amasya ve Tokat ile Çorum’un güney ve doğusu) görülecek olan sağanak yağışların yerel ve aralıklı kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklendiğinden sel, su baskını, heyelan, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

İç Anadolu’nun Doğusu ile Doğu Akdeniz’in İç Kesimlerinde Gök Gürültülü Sağanak Yağışlara Dikkat!

Yapılan son değerlendirmelere göre; yarın (Çarşamba) İç Anadolu’nun doğusu (Niğde, Nevşehir, Kırşehir, Yozgat, Kayseri ve Sivas) ile Doğu Akdeniz’in iç kesimlerinde (Adana ve Osmaniye’nin kuzey, Kahramanmaraş’ın batısı) görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerel ve kısa süreli kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.