Gündem Hayat Bazen Tatlıdır 3. bölüm fragmanında dengeler değişiyor!

Hayat Bazen Tatlıdır 3. bölüm fragmanında dengeler değişiyor!

27.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Hayat Bazen Tatlıdır 3. bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Yayınlanan Hayat Bazen Tatlıdır 3. yeni bölüm fragmanına göre, Koray’ın yakın arkadaşlarını da yeni okuluna getirmesiyle okulda dengeler değişir. İşte Hayat Bazen Tatlıdır 3. bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar...

Hayat Bazen Tatlıdır 3. bölüm fragmanında dengeler değişiyor

Süreç Film / Ali Gündoğdu imzalı, Birce Akalay, Kanbolat Görkem Arslan ve Ufuk Özkan’ın yer aldığı Hayat Bazen Tatlıdır yeni bölümü ile kaldığı yerden devam ediyor. Merakla beklenen Hayat Bazen Tatlıdır 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizide bu hafta hareketli anlar yaşanır. Başrolleri paylaştığı Hayat Bazen Tatlıdır’ın senaristliğini Gani Müjde yaptığı Hayat Bazen Tatlıdır 3. bölümü ile 30 Ekim 2016 Pazar akşamı saat 20:00'da Star'da.

Haberin Devamı

HAYAT BAZEN TATLIDIR 3. BÖLÜM FRAGMANI



HAYAT BAZEN TATLIDIR SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Koray’ın okula gelmesini hazmedemeyen Hayat, Şerif’le konuşmaya gittiğinde beklemediği bir tepki ile karşılaşır. Koray’ın yakın arkadaşlarını da yeni okuluna getirmesiyle okulda dengeler değişir.

Hayat, Cerrah ile konuşup durumu çözmeye çalışırken farkında olmadan yeni bir tartışmanın içinde bulur kendini. Koray’ın okulu bırakma tehdidi karşısında çaresiz kalan Cerrah, Hayat’ın hışmına uğrar.

Öte yandan Burak ve Gözde arasındaki çekimi tehlikeli bulan Sevda, Gözde’ye diş bilerken, Cerrah’ın okula bağış yaptığı bilgisayarları Şerif’in oyun konsolu olarak kullanmasıyla okulda hareketli anlar yaşanır.

Hayat, bu durum karşısında sessiz mi kalacak yoksa Şerif’in oyununu bozabilecek mi?

Haberin Devamı

Yapım: Süreç Film
Yapımcı: Ali Gündoğdu
Yönetmen: Hamdi Alkan
Senaryo: Gani Müjde

Oyuncu Kadrosu:

Hayat: Birce Akalay
Paşa: Kanpolat Görkem Arslan
Şerif: Ufuk Özkan
Gözde: Simay Barlas
Ronaldo: Deniz Can Aktaş
Koray: Anıl Tetik
Kara Sevda: Sevda Erginci
Asya: Melis Sezen
Emoloji: Zeynep Alkan
Bariyer: İlayda Çengel
Zeynep: Sude Albayrak
Loçko: Alihan Aracı
Aragaz: Nedim Suri
Tarhan: Temmuz Uğur Yıldız