Gündem Hayat Mucizelere Gebe'de İnci'ye yeni zorluklar

Hayat Mucizelere Gebe'de İnci'ye yeni zorluklar

14.01.2016 - 14:15 | Son Güncellenme:

Hayat Mucizelere Gebe dizisi kaldığı yerden devam ediyor. Kanal D'nin başarılı dizisi Hayat Mucizelere Gebe'nin bu hafta yayınlanan bölümünde neler oldu? İşte Hayat Mucizelere Gebe 5. bölümden detaylar..

Hayat Mucizelere Gebede İnciye yeni zorluklar

Hayat Mucizelere Gebe dizisi izleyenlerine yine etkisinden kurtulamayacakları bir bölümle geldi. Kanal D'nin başarılı dizisi Hayat Mucizelere Gebe'nin dün akkşam yayınlanan bölümünde neler oldu? İşte Hayat Mucizelere Gebe 5. bölümden detaylar..

Haberin Devamı

Hayat Mucizelere Gebe dizisi tüm hızıyla sürüyor. Kanal D'nin yeni sezonda beğenilerek takip edilen dizisi Hayat Mucizelere Gebe'nin dün akşam yayınlanan bölümünde neler oldu? İşte Hayat Mucizelere Gebe 5. bölümden detaylar..

Hayat Mucizelere Gebe

5. Bölüm Özeti

Gerçekleri öğrenen İnci evi terk ediyor; Suat ise, kızı için özel bir davet veriyor!

HAYAT MUCİZELERE GEBE SON BÖLÜM TIKLA İZLE

Babasının ünlü yıldız Suat Karabıyık olduğunu öğrenen İnci, yıllardır bu sırrı kendisinden saklayan annesine çok kızar ve evi terk eder. Ancak evi terk etmek sandığı kadar kolay olmayacak, İnci pek çok zorlukla karşılaşacaktır.
Serhat’ın yardım teklifini kabul etmeyen İnci’yi Engin’in hazırladığı bir sürpriz beklemektedir. Ama bu sürpriz Serhat’la arasının açılmasına neden olacaktır.
Öte yandan, Suat kızıyla kaybettikleri yılları telafi etmek için bir an önce onunla bir bağ kurmak istemektedir. Bunun için İnci’ye özel bir yemek daveti verir ancak Suat’ın abartılı dünyası İnci’yi rahatsız eder. Babasını tanımak isteyen İnci, Serhat’ın da yardımıyla bu sefer kendi mütevazı dünyasında bir yemek daveti verir.
Süheyla’nın yemeğe habersiz katılımı işleri karıştıracak finalde ise İnci Serhat’ın sakladığı önemli bir sırrı öğrenecektir. Artık onu yeni bir yaşam beklemektedir…