Gündem Hayat Sevince Güzel 15. final bölümü ile ekranlara veda etti!

Hayat Sevince Güzel 15. final bölümü ile ekranlara veda etti!

04.10.2016 - 09:11 | Son Güncellenme:

Dün akşam ekrana gelen Hayat Sevince Güzel dizisi 15. final bölümünde sonunda beklenen oldu ve Savaş ve Zarife evlendi. Fox TV'de ekrana gelen Hayat Sevince Güzel ekranlara veda etti. Peki düğünde neler yaşandı? Hayat Sevince Güzel dizisinin detayları sizlerle...

Hayat Sevince Güzel 15. final bölümü ile ekranlara veda etti

Yapımcılığını Limon Film'in üstlendiği Hayat Sevince Güzel dizisinin başrolleride Ekin Mert Daymaz, Algı Eke, Burak Çelik, Öykü Çelik, Lemi Filozof yer alıyor. Ekranların sevilen romantik komedi dizisi Hayat Sevince Güzel yayınlanan yeni bölüm fragmanlarında Savaş ve Zarife evleniyor. Barış yaşananlardan sonra eski hayatına geri dönmek isediğini ve önüne çıkan ilk kızla beraber olacağını söyler.

Haberin Devamı

HAYAT SEVİNCE GÜZEL FİNAL BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HAYAT SEVİNCE GÜZEL 15. BÖLÜM ÖZETİ

Zarife bir yandan Savaş’ı deli gibi severken diğer yandan da ondan intikam almanın yollarını düşünmektedir. Çünkü ona göre kırılmış gururunu kurtarmanın başka yolu yoktur. Barış, artık Zarife’yi unutup eski hayatına dönmek istediğini, hatta önüne ilk çıkan kızla beraber olacağını söyler. Bakalım karşısına ilk kim çıkacak? Barış bu sözünün arkasında durabilecek mi? Savaş’ın Zarife’ye evlilik teklifi Göçer’lerin evine de bomba gibi düşer.

Barış’ın da Zarife’ye aşık olduğunu bilen Şefika, acı içinde bu evliliğe engel olmaya çalışır. Zarife ile Savaş’ın evlenmesini istemeyen ve bu nikaha engel olacak o kadar çok insan var ki köyde.. Bakalım Savaş ve Zarife aşkı tüm bu engelleri aşabilecek mi? Peki ya Zarife’nin kendi iç savaşını kim kazanacak dersiniz, aşk mı, intikam mı? Zarife nikah masasında evet mi diyecek, hayır mı?