Gündem Hayat Sevince Güzel 7. bölümde neler olacak?

Hayat Sevince Güzel 7. bölümde neler olacak?

29.07.2016 - 08:01 | Son Güncellenme:

Ekranların sevilen dizisi Hayat Sevince Güzel'de yeni bölüm Fox TV ekranında yayınlanacak. Merak edilen Hayat Sevince Güzel 7. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Bakalım bizi bu hafta Hayat Sevince Güzel'de neler bekliyor olacak...

Hayat Sevince Güzel 7. bölümde neler olacak

Limon Film'in yapımını üslendiği ekranların sevilen dizisi Hayat Sevince Güzel, 7. yeni bölümüyle sezona bmba gibi devam ediyor. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında neler oluyor? Başrollerinde Ekin Mert Daymaz, Algı Eke, Burak Çelik, Öykü Çelik, Lemi Filozof gibi isimlerin yer aldığı Hayat Sevince Güzel, her Pazartesi akşamı saat 20:00'de Fox Tv'de!

Haberin Devamı

HAYAT SEVİNCE GÜZEL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Savaş’ın Zarife’ye aşkını ilan ettiğine tanık olan Barış, derhal harekete geçer. Zarife’ye, Savaş’ın sevgisinin sahte olduğunu, kendisinin ise onu gerçekten sevdiğini söyler. Zarife ise ne Savaş’a ne de Barış’a inanmaktadır. Zarife, iki aşığı beklemedikleri bir soruyla karşı karşıya getirir: “Niye benim peşimdesiniz siz? Ya da şöyle sorayım... Neyin peşindesiniz siz?!” Savaş ve Barış, Zarife’nin kalbini kazanmak istiyorlarsa, sorunun yanıtını bulmalı ve aşklarını ispatlamalıdırlar. Barış içinse durum daha karmaşıktır; aşkından önce güvenilirliğini kanıtlamalı, Zeynep düğümünü çözmelidir. Zarife’yi elde etmeyi kafasına koymuş olan Ömer, Rüstem Ağa’dan aldığı akılla harekete geçer. Tam Savaş ve Barış işleri yoluna koydu derken, her şey tepetaklak olur. Emine ise Samet’le ilgili bir gerçeği öğrenir ve yıkılır. Acaba Osman’a olan aşkı, kandırılmış olmanın hayalkırıklığını telafi edebilecek midir?

Haberin Devamı

HAYAT SEVİNCE GÜZEL 7. BÖLÜM 2.FRAGMANI

HAYAT SEVİNCE GÜZEL 7. YENİ BÖLÜM FRAGMAN

HAYAT SEVİNCE GÜZEL HAKKINDA

Yaptıkları dolandırıcılıklar yüzünden İstanbul’dan apar topar kaçan Göçer ailesi, arkalarında bıraktıkları belalılardan olabildiğince uzaklaşmaya çalışırken, kendilerini Ege’de bulurlar. Köyün hırçın güzeli Zarife’nin otlattığı koyunlar yüzünden kaza yaparlar. Zarife, Savaş ve Barış arasındaki aşk üçgeninin fitili de o an ateşlenmiş olur. Kazada yaralanan Şinasi’ye yardım eden Zarife, sadece kendi köylerinde yetişen bir bitki olan ve köye de adını veren Şıpıldak otundan yaptıkları merhem ile onu tedavi eder. Bu merhemin mucizevi bir etkisi olduğunu gören Göçer ailesi, formülün peşine düşerler… Kazara karşılaşan bu üçlünün hayatında artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Bir iddia ile başlayan aşk oyunu, zamanla aşkın en gerçek haline dönüşecektir.

OYUNCULAR: Algı Eke (Zarife), Ekin Mert Daymaz (Savaş), Öykü Çelik (Emine), Burak Çelik (Barış), Macit Koper(Halil), Ali Erkazan (Muhtar Soylu), Uğur Çavuşoğlu (Salih Toprak), Hakan Meriçliler (Şinasi Göçer), Ali Düşenkalkar (Rüstem Özkan), Lemi Filozof (Osman Soylu), Sema Atalay (Şefika Göçer), Sennur Nogaylar (Hasine Özkan), Ayşen Sezerel (Hatice Soylu), Deniz Baytaş (Asuman Kara), Yeliz Akkaya (Seher Özkan), Neşem Akhan (İlknur Özkan), Onur Özaydın (Ömer Özkan), Seda Telciler (Sevgi Göçer), Hasan Denizyaran (Erkan Yıldız), Ömür Özdemir (Selim Çınar), Anıl Çelik (Bakkal Yaşar), Batuhan Aydar (Samet Bulut), Tolga Öztürk (Berber), Çiçek Timuçin (Ayşe), Mustafa Ege Şenkal (Mehmet)