Gündem Hayat Sırları bu akşam neden yayınlanmıyor?

Hayat Sırları bu akşam neden yayınlanmıyor?

07.01.2018 - 09:14 | Son Güncellenme:

Hayat Sırları yeni bölümü neden yok? STAR TV'de büyük ilgiyle izlenen Hayat Sırları'nın yeni bölüm fragmanı ise yayınlandı. Hayat Sırları dizisinin yeni yayın günü artık Pazar. Peki Pazar günleri ekrana gelecek olan Hayat Sırları'nın yeni bölümü bu akşam neden yok?

Hayat Sırları bu akşam neden yayınlanmıyor

STAR TV'de ilgiyle izlenen Hayat Sırları yeni bölüm için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Hayat Sırları yeni bölüm fragmanı yayınlanırken, dizinin yeni bölümünün bu akşam neden yayınlanmadığı merak ediliyor. İşte cevabı...

Haberin Devamı

HAYAT SIRLARI YENİ BÖLÜM BU AKŞAM NEDEN YOK?

Hayat Sırları 10. yeni bölüm fragmanını yayınladı. Bu akşam yayınlanması beklenen dizi Hayat Sırları yeni bölümü yılbaşı tatilinden dolayı bir hafta sonraya ertelendiği tahmin ediliyor. İşte Hayat Sırları 10. yeni bölümden ilk sahneler..

HAYAT SIRLARI 10. BÖLÜM FRAGMAN

HAYAT SIRLARI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Seher, Zeyno’yu buluyor. Burak, Zeyno’nun kendi kızı olmasının şokunu atlatmaya çalışırken, Mustafa bilinmez bir yolculuğa çıkmıştır. Mustafa’nın gizemli bir koruyucusu vardır. Seher kızını kaçıranlardan hesap sormaya kararlıdır. Burak, Seher’in gerçekleri saklamasını hazmedebilecek midir?