Gündem ‘Hep kadınlar mı ölecek biraz da erkekler ölsün’

‘Hep kadınlar mı ölecek biraz da erkekler ölsün’

10.07.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Adana’da, Yeşilyurt Mahallesi’nde Hasan Karabulut (33) önceki gün evinin yatak odasında öldürülmüş bulundu.

‘Hep kadınlar mı ölecek biraz da erkekler ölsün’

Olayla ile ilgili yapılan ilk incelemede, Karabulut’un vücudunda yakından sıkılmış 6 kurşunun isabet ettiği belirlendi. Cinayeti araştıran polis ekipleri, katil zanlısının boşanıp beraber yaşadığı Çilem Doğan (28) olduğunu belirledi. Doğan, babasının evinde yakalanarak gözaltına alındı.
Katil zanlısı genç kadın, evliliklerinin ilk gününden beri Hasan Karabulut’tan şiddet gördüğünü ileri sürerek, “Sürekli dövüyor, şiddet uyguluyordu. Bu konuda polise verdiğim şikâyet dilekçesi de ifade de var. Olayın olduğu gün sabaha karşı eve geldi. Sabah kalktı, valiz hazırlamamı istedi. Ne yapacağını sordum, ‘Birlikte Antalya’ya gideceğiz, fuhuş yapacak, para kazanacaksın’ dedi. Karşı çıkınca da dövmeye başladı. Yastığın altındaki Hasan’a ait silahı aldım, peş peşe ateş ettim. Sonra da kızımı alıp çıktım” diye ifade verdi.
Doğan, “Hep mi kadınlar ölecek? Biraz da erkekler ölsün. Namusum için öldürdüm” dedi. Üzerinde İngilizce ’Verdiğin dersler için teşekkürler eski sevgili’ yazılı tişört bulunan Çilem Doğan, koluna giren kadın polislerin arasında kelepçeli olan iki elinin başparmaklarını kaldırarak ‘İşler yolunda’ imasında bulundu.

Yazarlar