Gündem HGS Bakiye Sorgulama İle HGS Bakiye Durumu Öğrenme Ve HGS Geçiş İhlali Sorgulama

HGS Bakiye Sorgulama İle HGS Bakiye Durumu Öğrenme Ve HGS Geçiş İhlali Sorgulama

29.04.2015 - 15:50 | Son Güncellenme:

HGS bakiye ve geçiş ihlali sorgulamalarınızı online olarak kolayca yapabilirsiniz. HGS bakiye sorgulama işlemini yapabilmek ve HGS bakiye sorgulama işlemi hakkında önemli bilgileri alabilmek için haberimizi inceleyebilirsiniz.

HGS Bakiye Sorgulama İle HGS Bakiye Durumu Öğrenme Ve HGS Geçiş İhlali Sorgulama

Online olarak yapabileceğimiz işlemler günümüzde oldukça fazladır. Online olarak yapacağımız işlemlerden birisi de HGS bakiye ve geçiş ihlali sorgulama işlemidir. Eğer sizde HGS geçiş ihlali ya da bakiye bilgileri sorgulama işlemini yerine getirmek istiyorsanız bu sayfamızda yer alan bilgiler sizin faydanıza olacaktır. Çünkü bu yazımızda sizler HGS geçiş ihlalleri ve bakiye bilgileri sorgulama hakkında bilgi vereceğiz.

Haberin Devamı

HGS BAKİYE SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ!

HGS GEÇİŞ İHLALİ SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ!

HGS BAKİYE YÜKLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

HGS yani hızlı geçiş sistemi geçişin önemli olduğu ve hızlı olması gerektiği bazı köprü ve otobanlar üzerinde araçlrın hızlı ve uygun fiyata geçiş imkanı sağlayan bir sistemdir. HGS ile birlikte HGS kartla köprü ve otobanlardan %20 indirmli geçebilirsiniz. HGS kartına sahip olmak ise bir kaç yoldan birisini seçebilirsiniz. Bu yollardan birisi herhangi bir PTT şubesinden HGS kart sahibi olabilirsiniz. Bir diğer yol ise anlaşmalı olan bankalaradanda HGS kart temin edebilirsiniz. Ayrıca karayolları giriş ve çıkışlarına yerleştirilen PTT gişelerindende HGS kart sahibi olabilirsiniz. Ancak HGS karta para yüklemek isterseniz bu işlemi tek yapacağınız yer PTT şubeleri ve anlaşmalı bankalardır. Karayollarında yer alan gişelerden dolum yapma imkanı yoktur.

Haberin Devamı

Kart sahibi iseniz ve paranızı yatırdıktan sonra kullanmaya başladıysanız geriye kalan kullanım hakkı bir diğer adı bakiye hakkında bilgi sahibi olmak içinde farklı bir yol izlemeniz gerekmektedir. Şimdi sizlere HGS bakiye bilgileri sorgulama hakkında bilgi vereceğiz.

HGS Bakiye Bilgileri Sorgulama İşlemi Nasıl Yapılır ?

HGS kartınızı kullanmaya başladıktan sonra kartınızda ne kadar geçiş hakkı kaldığı hakkında bilgi sahibi olmak için HGS bakiye bilgileri sorgulama uygulamasından yararlanabilirsiniz. HGS bakiye bilgileri sorgulama işlemini iki farklı yoldan yapabilirsiniz. Biz bu sayfada sizlere iki yoldanda nasıl yapılacağı hakkında bilgi vereceğiz.

İlk yol olarak herhangi bir PTT şubesine başvuruda bulunarak HGS kartınızda ne kadar geçiş hakkı kaldığını yani bakiyeniz hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Bir diğer yol ise internet üzerinden yapabileceğiniz HGS bakiye sorgulama işlemidir.

Eğer bir PTT şubesine gidip oluşabilecek zaman kaybını göze alıyorsanız PTT şubesinden HGS bakiye bilgileri sorgulama işlemini herhangi bir PTT şubesinden yapabilirsiniz. Ancak zaman kaybı yaşayacak vaktiniz yoksa sizlere internet üzerinden HGS bakiye bilgileri sorgulama yolunu tavsiye edebiliriz. İnternet üzerinden HGS bakiye bilgileri sorgulama işlemini yerine getirmek istiyorsanız aşağıda yer alan adımları izleyiniz. İlk olarak adresine giriniz. Daha sonra ise açılacak olan sayfada müşteri hizmetleri giriş bölümüne tıklayınız. Bundan sonra açılacak olan sayfada üye olun bölümüne geliniz. Daha sonra ise TC kimlik numarası ya da vergi numarasını ve HGS bakiye sorgulaması yapacak kişinin kendisinin belirlemiş olduğu şifre, bu sayfada yer alan ilgili alanlara girilmelidir. Tüm bu işlemlerden sonra alınan şifre ile yeniden sisteme girilmeli ve onay işlemi de yapıldıktan sonra artık bu sayfadan HGS bakiye bilgileri sorgulama işlemini yerine getirmiş olacaksınız.

Haberin Devamı

HGS GEÇİŞ İHLALİ SORGULAMA

HGS geçiş ihlali sorgulaması işlemlerinizi, tıpkı HGS bakiye sorgulamada olduğu gibi bir PTT şubesine giderek ya da online olarak yapabilirsiniz. Bu işlem için ilk olarak adresine giriş yapınız. Daha sonra üye olmadan açılan sayfada geçiş ihlali sorgulama alanına tıklayınız. Bundan sonra açılan sayfadaya aracınızın plakasını giriniz. Son olarak güvenli kodunuda girdikten sonra sorgula butonuna basarak sorgulama işlemini yerine getirmiş olacaksınız.