Gündem Hilmi Cem hayranı Rodanthi Kaparou kimdir?

Hilmi Cem hayranı Rodanthi Kaparou kimdir?

28.05.2018 - 17:18 | Son Güncellenme:

Yunanistan Survivor yarışmasında heyecan son hız devam ediyor. Son dönemde adından oldukça söz ettiren yarışmacılardan biri de Rodanthi Kaparou. Genç ve güzel yarışmacı Rodanthi Kaparou kimdir?

Hilmi Cem hayranı Rodanthi Kaparou kimdir

Rodanthi Kaparou kimdir?

Haberin Devamı


Yunanistan’ın survivor yarışmasına katılan Rodanthi Kaparou yarışmaya Kandiye Girit’ten katıldı. Oldukça genç yaşta olan yarışmacı Markopoulo’da yaşıyor. Beden eğitimi ve spor bölümünde eğitim gören güzel yarışmacı spor yapmayı ve dansı çok seviyor.
Uzun boylu, uzun saçlı olan kumral olan Kaparou'nun modellik yapmak istediği biliniyor. Oldukça renkli bir instagram sayfasına sahip olan Rodanthi Kaparou, Acun Ilıcalı’ya Türklerle bir daha ne zaman yarışacağız sorusunu ileterek dikkatleri üzerine çekti.

Survivor'da aşk açıklaması


Bu sene Survivor’da bir ilk gerçekleşti belki de. Türk yarışmacılar başka bir ülkeyle ödül oyunu oynarken arada aşk rüzgarları esti. Türk oyuncu Hilmi Cem İntepe’ye karşı beğenisini Acun Ilıcalı’ya bildiren Rodanthi Kaparou, izleyenlerin merak konusu oldu.
Konseyde Türk yarışmacıları sorması üzerine, Acun Ilıcalı genç yarışmacıya soru sorarak Hilmi Cem İntepe’den etkilendiğini anladı. Konseyde toplantısında bunları yarışmacılara ileten Ilıcalı, Hilmi Cem’in yarışmacıyı hatırlayıp hatırlamadığını sordu. Hilmi Cem bu soru üzerine kızarak oldukça utangaç davırlar sergiledi.


Hilmi Cem İntepe kimdir?

Haberin Devamı


19 Mayıs 1992 yılında Muğla’nın Menteşe ilçesinde dünyaya gelmiştir. Dansa oldukça ilgili olan genç yıldız, 17 yaşında latin dansları kursuna yazıldı. Salsa dalında Türkiye Gençler Şampiyonu olmayı başardı. 2013 yılında Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasına katıldı ve adını burada duyurdu. Şampiyon olduktan sonra oyunculuk kariyerine de giriş yaptı. 2015 yılında tekrar Survıvor yarışmasına katıldı ve bu sefer üçüncülüğü elde etti. Oyunculuk adına yaptığı ilk iş Muhteşem Yüzyıl oldu. Dizide Yavuz karakterine hayat verdi. Ardından Çalıkuşu, Stajyer Mafya, Çılgın Dershane gibi yapımlarda da rol aldı. Son olarak Bodrum Masalı adlı dizide Kelebek karakteri olarak izleyici karşısına çıkan İntepe, Survivor’a gitmeden önce de filmi gösterime girdi. Şimdi Survivor yarışmasında gönüllüler kadrosunda yer alıyor.