Gündem Hırsız-polis çatışması!

Hırsız-polis çatışması!

07.09.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ankara’nın Altındağ ilçesindeki bir daireye giren 2 hırsızla polis arasında silahlı çatışma çıktı. Olayda 2’si ağır 3 polis memuru yaralandı.

Hırsız-polis çatışması

Çatışmada yaralanan hırsız B.K. ambulanslahastaneye götürüldü. 3 polis memuru omzundan ve karnından silahla vurularak yaralandığı öğrenildi. Durumu ağır olan 2 polis, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Dışkapı Yıldırım Beyazıt ve Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Meslektaşlarının yaralı durumunu gören bir polis fenalaştı. Polisi diğer meslektaşları sakinleştirdi. Yaralı bir polisin ambulansa bindirilirken kendisine yardım eden meslektaşlarını sakinleştirmeye çalışması dikkat çekti.

Balkondan girmişler
Sokağa giriş çıkışlar kapatılırken çatışmanın yaşandığı alana emniyet şeridi çekildi. Sokak üzerinde boş kovanlar tespit edildi. Çatışma sonrası kaçan diğer hırsız T.K.’yı yakalamak için polis çalışma başlattı. Hırsızların eve balkondan girdikleri, evdeki 2 cep telefonu ve 90 lira para ile 2 adet silahı çaldıkları belirlendi.

Haberin Devamı

İki günde 13 polis yaralandı

Son iki günde yurt genelinde 13 polis uğradıkları saldırılar sonucu yaralandı. Polislerden dördünün durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.
Önceki gün Siirt’te hakkında 30 yıl kesinleşmiş cezası bulunan Resul O.’yu yakalayan polis ekibine zanlının arkadaşları saldırdı. Yaralanan Komiser İbrahim Orkun ile polis memurları Burak Yılmaz, Fevzi Oney, Orhan Ünlü ve Mehmet Emin Perihanoğlu tedavi altına alındı.
Diyarbakır Bağlar’da da polis memuru Ş.A. gözaltına almaya çalıştığı hırsızlık zanlısının bıçaklı saldırısında yaralandı.
Dün, Ankara’daki kovalamaca sırasında girdikleri evden çaldıkları 2 ruhsatlı silahla ateş eden hırsız zanlısı 3 kişi, 3 polisi ağır yaraladı.
Ankara 100. Yıl mahallesindeki kavgada biri polis 3 kişi yaralandı.
İstanbul Fatih’te etrafa rastgele ateş açan kişi polis otosuna ateş etti. Saldırgan 3 saat sonra yakalandı.
Antalya’da ‘dur’ ihtarında uymayarak kaçan minibüs sürücüsü polis aracına çarptı. Polis memurları Cemil Kara ile Nihat Arslan yaralandı.

HABER MERKEZİ