Gündem Hizmetçiler dizisi 1. bölüm ile bu akşam ekrana geliyor! Hizmetçiler dizisi konusu ve oyuncu kadrosu

Hizmetçiler dizisi 1. bölüm ile bu akşam ekrana geliyor! Hizmetçiler dizisi konusu ve oyuncu kadrosu

06.03.2020 - 12:48 | Son Güncellenme:

Hizmetçiler dizisi 1. bölüm ile bu akşam Kanal D ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Cumartesi akşamları ekrana gelecek olan Hizmetçiler dizisinin başrollerinde Selen Domaç, Algı Eke, Deniz Baysal, Seçkin Özdemir, ve Yiğit Kirazcı yer alıyor. Yayınlanan ilk bölüm fragmanları ve oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken Hizmetçiler dizisinde hangi oyuncu hangi karaktere hayat verecek? İşte Hizmetçiler dizisi hakkında merak edilen her şey...

Hizmetçiler dizisi 1. bölüm ile bu akşam ekrana geliyor Hizmetçiler dizisi konusu ve oyuncu kadrosu

Hizmetçiler dizisi 1. bölüm fragmanları yayınlandı. Kanal D ekranında yayınlanacak olan yeni dizi oyuncu kadrosu ve yayınlanan ilk bölüm fragmanları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Başrollerinde Selen Domaç, Algı Eke, Deniz Baysal, Seçkin Özdemir ve Yiğit Kirazcı'nın yer aldığı Hizmetçiler dizisi ilk bölümü ile Cumartesi akşamı Kanal D ekranında izleyici ile buluşacak.

Haberin Devamı

HİZMETÇİLER DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Deniz Baysal Yurtçu (Ela Sönmez)

Algı Eke (Atiye Kulaksız)

Selen Domaç (Hacer Tuna)

Aleyna Solaker (Çiçek Tuna)

Yiğit Kirazcı (Aras Atahanlı)

Seçkin Özdemir (Yiğit Atahanlı)

Ayşenil Şamlıoğlu (Nimet Atahanlı)

Gamze Karaduman (Demet Atahanlı)

Nilay Erdönmez (Gülseren Atahanlı)

Neslihan Arslan (Neslihan Gülkaya)

Hazal Benli (Aslı Çoşkun)

Cansu Fırıncı (Yaşar Tuna)

Servet Pandur (Belkıs Sipahioğlu

HİZMETÇİLER DİZİSİ 1. BÖLÜM FRAGMANI

DENİZ BAYSAL HANGİ KARAKTERE HAYAT VERİYOR?

Ela Sönmez

“Benim küçük, kendi halinde sıradan bir hayatım vardı. Zengin bir ailenin yanında hizmetçi olacağım aklımın ucundan bile geçmezdi. Hayat bazen bize seçim yapma şansı vermez. Ben de aradığım cevaplara ulaşmak için ne gerekiyorsa onu yaptım. O cevaplar da beni yeni sorulara, yeni bilinmezlere sürükledi.”

Haberin Devamı

ALGI EKE HANGİ KARAKTERE HAYAT VERİYOR?

Atiye Kulaksız

“Çok şükür diyorum her gün. Hiç de gocunmuyorum hizmetçi olduğum için. Ne gocunacağım. Aç değilim açıkta değilim. Bir de kocam var... Dalyan gibi. Tek bir eksiğim var şu kucağımda tutacağım bir bebe… Onu da nasip ederse valla dünyada benden mutlusu olmaz.”

SELEN DOMAÇ HANGİ KARAKTERE HAYAT VERİYOR?

Hacer Tuna

“Belkıs Sipahioğluların evine gelene kadar çocuktum aslında. Asıl hizmetçileri annemdi. Sonra annem bir bez tutturdu elime, tozları aldım. Sonra bir kova verdiler yerleri sildim. O kapıdan çocukluğumu dışarıda bırakarak girdim. Önce beslemeleri sonra hizmetçileri oldum”

ALEYNA SOLAKER HANGİ KARAKTERE HAYAT VERECEK?

Çiçek Tuna

“Bir farkım yok sizden. Ben de pek çoğunuz gibi sevmediğim bir işte çalışıyorum. Siz bir plazada çalışıyorsunuz ben bir evde. Aslında aynı işi yapıyoruz. Hepimiz birilerinin hizmetçileriyiz. Benim hayatımda bir de aşk var. Anneme göre olmaması gereken, bana uymayan. Davulun bile dengi dengine çalmadığı. Ama gel de kalbime anlat sen bunları”

YİĞİT KİRAZCI HANGİ KARAKTERE HAYAT VERİYOR?

Aras Atahanlı

“Ben hayatım boyunca hiçbir zaman hiçbir şeyden memnun olmadım... Babam annemi terk ettiğinde de memnun değildim. Yeni bir aile kurduğunda da… Sonra o ailenin şirketi batırdığını duyduğumda da… Biraz kronik bir durum oldu memnuniyetsizlik artık benim için. Ama şikâyetçi de değilim aslında. En azından üvey abim Yiğit gibi sorumluluklarımdan kaçmıyorum”

Haberin Devamı

SEÇKİN ÖZDEMİR HANGİ KARAKTERE HAYAT VERİYOR?

Yiğit Atahanlı

“Benim bencil, sırf kendini düşünen birisi olduğumu söylerler. Haksız da sayılmazlar aslında. Bugüne kadar canım ne istediyse onu yaptım ve yaşadım. Pek plan program yapmayı bilen biri de değilimdir. Yaşadıklarım bazıları için büyük bir hata gibi gözükse de ben hayat diyorum. Bugün aynı şeyler tekrar başıma gelse hepsini yine yaşardım.”

HİZMETÇİLER DİZİSİ KONUSU

Küçük bir kasabada kendi halinde yaşayan Ela’nın hayatı İstanbul’un ünlü ailelerinden Atahanlıların torunlarının kaçırılmasıyla bir günde tümden değişir. Onu lüks bir sitenin kapısına getiren gerçeğin peşinden sürüklenirken hayat ona bu kez bambaşka bir oyun oynar.

Adına Cennet Konakları denen bu lüks sitede artık bir hizmetçidir. Birbirinden farklı zengin hayatları tanıdıkça herkesin gerçek yüzlerini de görmeye başlar. Üstelik tıpkı zenginler gibi onların evlerinde çalışan hizmetçilerin de sırları vardır.

Haberin Devamı

Saklanan sırların ucu Atahanlıların kayıp hizmetçisine dayandığında Ela burada yaşayan hiç kimsenin masum olmadığını anlar. Hacer, Atiye ve Çiçek de yaşananların birer parçasıdır. Çünkü bu sitede hizmetçiler sadece evleri değil, patronlarının sakladığı “kirli” çamaşırları da temizlemektedir. İşin aslı Cennet Konakları’nda hiçbir şey göründüğü gibi değildir.