Gündem İçerde 17. yeni bölüm fragmanı için heyecan dorukta!

İçerde 17. yeni bölüm fragmanı için heyecan dorukta!

08.01.2017 - 13:19 | Son Güncellenme:

Pazartesi akşamları ekrana gelen İçerde 16. son bölüm ile dün akşam ekrana geldi İçerde son bölümde Yeşim, Melek'in Kebapçı Celal'in öz kızı olduğunu öğrendi. Öte yandan Mert'in eline geçen Sarp ve Leyla görüşmesinin görüntüleri geceye damga vurdu. Dizinin final sahnesinde görüntülerle beraber Sarp ve Mert karşı karşıya kaldı. Peki İçerde 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İçerde 17. yeni bölüm fragmanı için heyecan dorukta

Show TV'nin reyting rekorları kıran İçerde dizisinde Celal, Sarp ile Melek arasındaki ilişkiyi öğrendi mi? Sarp ne olursa olsun Melek'i bırakmayacağını söyledi, babasının öldürmesinden korkan Melek ne yaptı? Mert'teki görüntülerini ele geçirmek isteyen Sarp gizlice evine girdi, tam o sırada Mert'in geldiğini duyan Sarp silah çekildi. İşte nefes kesen o bölüm...

Haberin Devamı

İÇERDE SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Mert'in büyük çıkmazı!

Coşkun’un Mert’ten ailesinin kim olduğunu söylemesi karşılığında Celal’i ele vermesini istemesi, Mert’i büyük bir çıkmaza sokacak. Bir yanda hayatı boyunca aradığı ailesini bulma ihtimali, bir yanda ise ailesi bildiği Celal’e ihanet etme durumu Mert’i hayatının en büyük sorgulamasına itecek.

Sarp, Melek’le olan ilişkisinde kararlı adımlarla devam ederken; güvenlik kamerası görüntülerinin Mert’te olduğunu öğrenecek. Görüntüleri ele geçirmek için Mert’in evine girmeye karar veren Sarp, amacına ulaşabilecek mi?

Yayınlanan fragmanlarıyla heyecanı yükselten İçerde’nin yeni bölümünde “Mert’in seçimi ne olacak?”, “Sarp görüntüleri ele geçirmeyi başarabilecek mi?”, “ Celal, Mert’in kendisini ele vermesine izin verecek mi?” gibi sorular yanıt bulacak.

Haberin Devamı

DEFNE HALMAN DA İÇERDE!

Reyting rekortmeni İçerde'nin yeni bölümünde diziye sevilen oyuncu Defne Halman konuk oyuncu olarak dahil oluyor. Güçlü oyuncu kadrosu, ezber bozan hikayesiyle her hafta izleyenleri ters köşeye yatıran dizide Halman, sürpriz bir rolle ekrana gelecek.

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANIR YAYINLANMAZ SAYFAMIZDA OLACAKTIR