Gündem İçerde 32. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? (İşte 24 Nisan son bölüm)

İçerde 32. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? (İşte 24 Nisan son bölüm)

23.04.2017 - 14:24 | Son Güncellenme:

İçerde 31. bölüm ile yine nefesleri kesmeyi başardı. İçerde dizisinde bu hafta; Sarp, Melek'in ölümüyle hem sevdiği kadını hem de kardeşi Umut'u ikinci kez kaybetti. Mert'in ise içerdeki köstebek olduğu, mafyaya çalıştığı ortaya çıktı. İşte İçerde dizisi son bölüm özeti...

İçerde 32. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı (İşte 24 Nisan son bölüm)

İçerde’nin yeni bölümü duygu fırtınasına sahne oldu. Birbirlerine “Kardeşim” demeye hiç olmadığı kadar yaklaşan Sarp ve Mert, Melek’in kaybıyla hayatlarının en büyük yıkımını yaşayacak. Sarp, içinde alev gibi yükselen acının yanında sevdiği kadının kendisine siper olmasının vicdan azabı altında ezilirken, Mert ise Melek’le birlikte çocukluğuna ait en güzel anılara da veda edecek. Sarp ve Mert’in gözyaşları, ekran başındakileri derinden etkiledi.

Haberin Devamı

İÇERDE SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Melek’in ölümü Sarp ve Füsun’a Umut’u ikinci kez kaybetmenin acısını yaşatacak. Kızının ölümüyle öfke ve kedere boğulan Celal için Kudret’i öldürmek hayatındaki tek amaca dönüşecek. Celal ve Kudret’in karşılaşması büyük bir heyecanla beklenecek. Melek’in ölümüyle birlikte Sarp ve Mert’in kardeş olduğu sırrını bilen Coşkun’un ne yapacağı ise akıllarda büyük bir soru işareti yaratacak.

Mert, yolun sonuna mı geliyor?

Mert’in, Celal’in adamı olduğu gerçeğinin ortaya çıkması tüm dengeleri alt üst edecek. Yusuf Müdür’ün tüm birimin gözü önünde Mert’i ifşa ederek onu hayatının en yüz kızartıcı durumuyla karşı karşıya bıraktığı an nefesler tutulacak. Yolun sonuna doğru gelen Mert’in, Celal’in adamı olduğu gerçeğinin nasıl ortaya çıktığı merakla beklenecek. Hayatında kaybedecek hiçbir şeyi kalmayan Mert’in, Sarp’ın yakınındayken Celal’e Melek’in ölüm haberini iletmesi akıllara önemli bir soruyu getirecek: “Sarp, konuşulanları duyup gerçeği Yusuf Müdür’le paylaştı mı?”

‘İçerde’nin nefes kesici yeni bölümünde Sarp ve Mert, Kudret’i bulacak mı, Mert’le ilgili gerçeklerin açığa çıkması Mert’i nasıl etkileyecek, Celal ile Kudret yüzleşecek mi?

Haberin Devamı

Ay Yapım imzalı ‘İçerde’nin heyecanın doruk noktasına ulaşacağı yeni bölümünün sonunda izleyicilerin, bir hafta boyunca Twitter ve Instagram’dan #kardeşim ve #içerde etiketiyle paylaştıkları, kardeşleriyle çekilmiş fotoğraflara yer verilecek. ‘İçerde’, böylece ekran başındakilere de fenomen dizisinin bir parçasına dönüşme şansı sunacak.

SARP VE MERT, BİRBİRLERİNE #KARDEŞİM DİYEREK SARILABİLECEK Mİ?

Ekran başındakileri, #kardeşim ve #içerde etiketleriyle kardeşleri ile birlikte çekilmiş fotoğrafları paylaşmaya davet eden ‘İçerde’, bu kareleri yeni bölümün sonunda ekrana getirecek. Sosyal medyada yoğun ilginin olduğu bu çağrıya kulak vererek içerde olmak için hâlâ şansınız var! Twitter ve Instagram üzerinden #kardeşim ve #içerde etiketleriyle kardeşinizle çekilmiş en güzel fotoğrafınızı paylaşın ve fenomen dizinin bir parçasına dönüşün.

SARP VE MERT, MELEK'İN KAYBIYLA YIKILACAK!

Pazartesi akşamlarının zirvedeki ismi ‘İçerde’nin soluksuz izlenecek yeni bölümünde, #kardeşim demeye hiç bu kadar yaklaşmamış olan Sarp ve Mert, Melek’in kaybıyla hayatlarının en büyük yıkımını yaşayacak. Sadece birbirlerini değil, onlar için en değerli kadını da kaybetmiş olan Sarp ve Mert’in bu kayıp karşısında ne yapacakları merakla beklenirken, Mert’in Celal’in adamı olduğunun ifşa olmasıyla tansiyon giderek yükselecek.

İçerde'nin 31. Bölümünde; Sarp, Melek'in ölümüyle hem sevdiği kadını hem de kardeşi Umut'u ikinci kez kaybetmiştir. Acısı büyüktür. Mert'in ise içerdeki köstebek olduğu, mafyaya çalıştığı ortaya çıkar. Yusuf Müdür herkesin içerisinde Mert'i rezil eder ve ona artık polis olmadığını söyler. Polislikten atılan ve açığa çıkan Mert, Celal'in yanında çalışmaya başlar. Sarp'ta ona eşlik ediyordur. Bu durum Sarp'ın zoruna gitse de duygularını saklamak rolünü oynamak zorundadır. Melek'in ölümüyle yıkılan Celal içinse intikam çanları çalıyordur! Kudret'i kendi elleriyle öldürmeden acısı dinmeyecektir.